Din primele informații obținute de presa locală din Satul Mare, șoferul decedat în teribilul accident din Austria, soldat cu cinci morți și doi răniți grav, ar fi un tânăr, în vârstă de 21 de ani, pe nume Costel Ardelean, din Satu Mare.

Celelalte persoane decedate sunt din București, Slatina, Craiova și Mediaș.

Surse au declarat pentru reporterii de la ObiectivSM.ro că șoferul ar fi pornit joi din județul Satu Mare si ar fi ajuns vineri în Germania. Conform sursei citate, sâmbătă noaptea a pornit spre casă.

Microbuzul care a fost implicat în accident  este marca Opel Vivaro, an de fabricație 2010 – de culoare albă – și aparține unei firmei sătmărene de transport persoane.

Vă reamintim că cinci români, printre care și doi copii, au murit într-un accident în Austria produs duminică dimineață. Microbuzul înmatriculat în Satu Mare, care se întorcea din Germania, a lovit cu putere cu parapet și a căzut peste un pod, după ce șoferul a pierdut controlul.

„Accidentul este cu atât mai cumplit cu cât una dintre victime a fost proiectată pe carosabil, în fața mașinilor care se deplasau cu viteză și a fost călcată de acestea” a declarat unul din reprezentanții  echipajelor de urgență care au intervenit , potrivit publicației krone.at.

Vezi aici imagini de la locul tragediei.