[EXCLUSIV][FOTO] Din Triaj în Moroasa, peste deal: Investiţiile Primăriei se conturează prin lucrările la artera rutieră, începute în forţă

O arteră rutieră directă de aproape un kilometru, care de la anul va face legătura între Calea Timişoarei şi unitatea militară din cartierul Moroasa, în ideea dezvoltării acestei zone, se află în execuţie în municipiul Reşiţa, a declarat pentru Radio Reşiţa Titiana Cătană – şeful Direcţiei de Investiţii de la nivelul Primăriei oraşului.

 

Foto: facebook Petre Dalea

Este vorba despre o investiţie de peste 2.450.000 de lei aprobată pe primul ciclu de finanţare al Programului Naţional de Dezvoltare Locală din 2015, iar contractul de lucru a fost încheiat în 2016.

Drumul este destinat atât traficului auto de până la 3,5 tone, cât şi utilizării acestuia în scop pietonal.

Reprezentantul constructorului a precizat pentru Radio Reşiţa că de-alungul arterei, care pleacă din cartierul Triaj şi ajunge în cartierul Moroasa, vor fi amenajate trotuare, bănci şi parcări.

Foto: Radio Reşiţa

Termen de finalizare al investiţiei este 2018, dar din discuţiile purtate cu constructorul, se fac eforturi pentru definitivarea acesteia într-un timp cât mai scurt, a mai spus Titiana Cătană. (Hardy Cvoica)

Cele mai citite

Related Articles