copii la AJOFM 1„Ziua porţilor deschise” la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Caraş-Severin a fost organizată cu prilejul împlinirii a 15 ani de la prima întrunire a Consiliului de Administraţie a Agenţiei Naţionale.

Tinerii, elevi ai Liceului de Artă „Sabin Păutza” din Reşiţa, au vizitat sediul agenţiei, iar directorul instituţiei, Caius Isac, le-a vorbit acestora despre întocmirea unui CV, despre legea şomajului şi a oferit sfaturi privind relaţia angajator – posibil angajat şi în ceea ce priveşte contractele de muncă.

Aproximativ un sfert dintre tinerii din Caraş-Severin sunt în căutarea unui loc de muncă, a afirmat Caius Isac, iar pentru aceştia, AJOFM organizează periodic mai multe cursuri de calificare şi derulează proiecte cu diverse instituţii atât din ţară, cât şi din străinătate.

Anca Bălălău
Radio Reşiţa mi-a dat şansa să spun povestea mai departe ascultătorilor care cred în nemurirea artelor, cel mai minunat adăpost pentru cei care și-au ascuns, fără să știe nimeni, copilăria în buzunar și care au pornit să-și continue jocul până la sfârșitul lor. Sunt fericită fiindcă fac parte cu sufletul şi pregătirea mea profesională (absolvent licență și master- Jurnalism cultural al U.N.A.T.C. "I.L.Caragiale" București) dintr-o echipă minunată.