Sfârșit teribil pentru o tânără româncă  de numai 18 ani care, în timp ce participa la o nuntă, a decis să se urce la volan și să participe la furatul miresei. Tânăra, pe nume Florentina Stoica  a fost victima unui accident rutier produs pe DC 102 I, sâmbătă noapte, 19 august, a relatat astăzi ziarul Adevărul.

Florentina Stoica şi o amică de a sa, în vârsta de 19 ani, se aflau  într-o mașină care venea de la un restaurant din Smârdan, unde se duseseră cu mireasa furată de la nuntă.

Din păcate, imediat după ieșirea din localitatea Smârdan, după ce drumul asfaltat s-a terminat și a început un drum pietruit, Florentina a apăsat pedala de acceleraţie prea tare, cu intenția să nu rămână în urma celorlalte mașini în care se aflau ceilalți petrecăreți care fuseseră cu mireasa furată.

Florentina avea carnetul de doar două luni

Tânără  a pierdut controlul autoturismului, a lovit un copac de pe marginea drumului şi s-a răsturnat cu maşina de câteva ori pe un drumul de piatră. Impactul a fost extrem de violent și Florentina a decedat pe loc în urma rănilor suferite.

Ultima fotografie postată pe Facebook de Florentina este un selfie în care apare şi prietena ei, rănită în acelaşi accident, cu câteva ore înainte de cumplita tragedie a mai relatat publicația mai sus citată. Mesajul postat alături de fotografie era: ”Paradisul pe pământ nu trebuie gasit, el trebuie creat.”

Cealaltă tânără care o însoţea s-a ales cu fractură deschisă la picior, fiind ajutată să iasă din maşină de un nuntaş.

”Am vorbit cu ea înainte de a pleca la nuntă. Florentina era foarte bucuroasă pentru că tocmai îşi luase permisul de conducere cu două luni în urmă”, a declarat un prieten al Fetei.

Poliţia şi un procuratura au deschis o anchetă pentru a stabili exact dinamica accidentului și cauzele acestuia.