Mai multe localităţi din judeţul Timiş rămân astăzi fără apă!

Două localităţi din Timiş vor rămâne fără apă rece pentru desfăşurarea operaţiunilor de spălare a reţelei de distribuţie. Aquatim anunţă că întrerupe astăzi, între orele 8:00 şi 13:00, furnizarea apei în localitatea Banloc, pentru spălarea şi igienizarea reţelei de distribuţie a apei.

De asemenea, în perioada 16-23 augusţ se va întrerupe furnizarea apei reci, zilnic, în Jebel, între orele 8:00 şi15:30, pentru spălarea reţelei de distribuţie, cu utilaje speciale, cu un amestec de apă şi aer sub presiune. Spălarea conductelor din reţeaua de distribuţie urmăreşte să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile.

Şi locuitorii de pe mai multe străzi din Timişoara, rămân astăzi fără apă la robinete! Între orele 9 şi 18 vor fi întreruperi în furnizarea apei în Timişoara, pentru lucrări de modernizare în zona pasajului Popa Şapcă, pe străzile, Constantin Brâncuşi, Aurel Popovici, Olimpiadei, şi Zurobara. La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Această perturbare însă va fi de scurtă durată.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, iar consumatorii sunt sfătuiţi să nu o folosească decât după ce s-a limpezit complet. De asemenea, locuitorii sunt rugaţi să ia măsuri de stocare a unor cantităţi de apă care să le acopere necesităţile pe perioada anunţată.

 

De același autor

Related Articles