Italia: O româncă de 47 de ani și-a făcut semnul crucii și s-a aruncat în gol de la 50 de metri

O româncă de 47 de ani a decis să-și ia viața în Italia și s-a sinucis în seara zilei de 13 august 2017, aruncându-se în gol de la aproximativ 50 de metri, de pe podul Clementino, din localitatea Civita Castellana, provincia Viterbo.

Conform publicației TusciaWeb, este vorba de Daniela Lăzăroiu care avea 47 de ani, căsătorită, care se afla în localitate în vizită la o prietenă. Un trecător care a văzut scena tragică a relatat pentru jurnaliștii italieni că românca și-a scos papucii din picioare, apoi și-a făcut semnul crucii și s-a aruncat în gol fără să stea pe gânduri.

Din păcate înălțimea de la care s-a aruncat a fost fatală și românca a decedat pe loc, corpul său fără viață fiind descoperit de echipajele de intervenție la aproximativ o oră după ce trecătorii au sunat la numărul unic de urgență 118.

Din primele informații prezentate de autoritățile italiene se pare că femeia, care era rezidentă la Roma, nu a lăsat nici un bilet de adio care să explice dramaticul gest. 

Conform jurnaliștilor italieni podul Clementino este considerat unul blestemat de locuitorii din zonă, numeroase tentative de suicid având loc aici de-a lungul timpului.

Localnicii au cerut de nenumărate ori ca balustradele de protecție ale podului să fie mărite pentru a face mai dificile încercările oamenilor care vor să-și curme zilele dar cu siguranță nu aceasta este soluția pentru a stopa tentativele de suicid. 

Cele mai citite

Related Articles