Mărșăluitorii reșițeni, în examen la Campionatul Mondial de la Londra

215

În ultima zi a Campionatului Mondial de Atletism de la Londra, sunt programate probele de marş. CSU Reşiţa va fi reprezentată, la 20 km marş de Ana Rodean, sportivă cu dublă legitimare, CSU Reşiţa-CS Unirea Alba Iulia, iar la 50 km marş se vor afla în competiţie olimpicul Narcis Mihăilă şi colegul său, Alin Ştirbu.

Antrenorul federal, Octavian Măzăran a afirmat, cităm: ”suntem încrezători că după o pregătire foarte bună, sportivii noștri vor reuși să obțină un loc cât mai bun și în primul rând să-ți facă un “personal best” în această cursă, ținând că începe un loc ciclu olimpic.

Ana Veronica Rodean


Ana s-a născut în 1984 la Alba Iulia şi s-a orientat de timpuriu către o probă mai puţin populară, cea de marş. După un timp, a făcut o pauză de trei ani în care a practicat probele de alergare. Motivată însă de antrenorul Octavian Măzăran, s-a reapucat de probele de marș, iar revenirea a fost una de succes, calificându-se în premieră la Jocurile Olimpice de vară de la Rio, după ce a îndeplinit baremul la Campionatul Mondial de Marș pe echipe de la Roma cu rezultatul 1:35:38! Ana are dublă legitimare, la CSS Alba Iulia şi CS Universitatea Reşiţa şi îi are ca antrenori pe Gabriel Avram şi Octavian Măzăran.
Ana va participa duminică, 13 august, în proba de 20 de km marş la Campionatul Mondial de Atletism de la Londra, începând cu ora 14:20. Mult succes, Ana!

 Narcis Ştefan Mihăilă


Narcis s-a născut la Reşiţa, în 1987 şi practică atletismul la CS Universitatea Reşiţa, fiind specializat la marş. În iunie 2016 a realizat la Campionatului Mondial de Marș pe echipe de la Roma baremul pentru Jocurile Olimpice de vară din 2016 în proba de 50 km marș, calificându-se în premieră la o competiție de această anvergură. La Rio de Janeiro s-a clasat pe locul 31 cu timpul de 4:02:46, stabilind un nou record personal. Este antrenat de domnul Octavian Măzăran.
El va participa duminică, 13 august, în proba de 50 de km marş la Campionatul Mondial de Atletism de la Londra, începând cu ora 09:45. Mult succes!

Atlet de talie mondială: Alin Florin Ştirbu


Alin este un sportiv tenace, aflat în plină ascensiune. Născut în 1992, el este legitimat la CS Universitatea Reşiţa şi este specializat pe probele de marş. Anul acesta Alin a obţinut un nou Personal Best, de 4:03:36 la Cupa Europeană de Marş de la Podébrady, Cehia, performanţă cu care a ocupat locul 17 în cadrul competiţie!i! Antrenat de  Octavian Măzăran.
Alin va participa duminică, 13 august, în proba de 50 de km marş la Campionatul Mondial de Atletism de la Londra, începând cu ora 09:45. Mult succes!

 

sursa foto: csu-resita.ro

Cristina Corocan