O crimă înfiorătoare a avut loc  în Orşova și a îngrozit întreaga comunitate locală. Atât cei care au cunoscut-o pe tânăra ucisă  cât şi localnicii si care nu o ştiau, au declarat că aşa nu au mai auzit toată viața lor de așa ceva în orașul lor.

Conform  publicației News Mehedinți citate de presa națională, criminalul, Florin Marcu, a legat-o pe iubita sa de mâini, după care a lovit-o fără milă de mai multe ori cu cuţitul în zona gâtului, ca mai apoi să îi infigă cutitul în spate, unde de altfel l-au şi găsit polițiștii ajunși la fața locului.

Din păcate,  se pare că problemele dintre cei doi iubiţi au apărut cu mai mult timp în urmă dar nimeni nu le-a luat în seamă. Bărbatul ucigaș a lucrat în Germania, iar de la începutul lunii august s-a întors în ţară, special pentru  iubita lui Ghiţa, pentru a încerca să se împace cu aceasta după ce în relația lor apăruseră probleme destul de mari.

Ce a postat ucigașul pe facebook cu câteva zile înainte de crimă

Din ultimele postări ale lui Florin Marcu pe pagina personală de Facebook, reiese foarte clar că iubita acestuia, Ghiţa, nu ar mai fi vrut să continue relaţia cu el. Florin însă a tot insistat, până când a postat pe facebook: ,,…nu te mai las vom muri toti şi voi face pasul asta pentru că am luptat mult pentru tine… Nu am nimic de pierdut, voi intra în casă şi pe cine voi prinde, pe toţi vă omor şi mă omor şi eu. Te iubesc şi voi muri cu focul tău, Ghiţa. Te iubesc Ghiţa!”, este afirmația incredibilă care a postat-o public Florin Marcu în urmă cu trei zile, pe pagina sa de Facebook.

Postarea de mai sus nu fost însă luată în seamă de nimeni.Conform apropiaţilor celor doi, bărbatul făcuse o obsesie pentru iubita lui şi îşi dorea cu orice preţ să o recucerească. Gelozia, disperarea şi depresia prin care trecea în ultima perioadă Florin, au ajuns la punctul culminant, iar inevitabilul s-a produs.

Bărbatul şi-a omorât iubita cu sânge rece și din nefericire, doi copii au rămas orfani de mamă. Până la urmă criminalul a decis să se predea autorităților după ce inițial s-a ascuns și urmează să fie judecat și condamnat pentru fapta sa.