Grav accident în Arad pe DJ 792: 2 persoane decedate şi 10 sunt rănite!

Accident grav în judeţul Arad între un autocar şi un microbuz!

Pe DJ 792 C, Curtici si Sântana – în această dimineaţă s-a produs un accident rutier cu victime multiple în care au fost implicate un autocar (fără persoane) şi un microbuz de transport persoane.

Pâna în acest moment sunt 2 persoane decedate, 2 persoane încarcerate (conştiente) şi mai multe persoane rănite. Situaţia este în dinamică.

A fost activat planul roşu de intervenţie. La faţa locului actionează pentru salvarea victimelor şi transportul acestora la spital un echipaj de descarcerare, patru ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere a incendiilor şi 3 echipaje ale Serviciul de Ambulanţă Judeţean Arad.

Traficul pe acest drum judeţean care leagă 2 oraşe cu zone industriale puternice este complet blocat la această oră, circulaţia fiind dirijată pe ruta ocolitoare care include DN79 şi DN7, prin municipiul Arad.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţen de Urgenţă Arad, Simina Roz, a declarat pentru News.ro că în total sunt 10 răniți și nouă au ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe, în timp ce o persoană a primit îngrijiri la faţa locului, refuzând transportul la spital.

Conform sursei citate, trei dintre victime sunt în stare critică, fiind intubate, iar ceilalţi şase pasageri ai microbuzului care au ajuns la spital au diverse răni, precum fracturi, leziuni interne şi traumatisme, dar sunt în stare stabilă.

Revenim cu detalii!

Sursă:dsuapp.ro

Cele mai citite

Related Articles