Accidentul ambulanţei mai face o victimă: una dintre asistente a intrat în moarte cerebrală!

Tragediile se ţin lanţ la Serviciul Judeţean de Ambulanţă din Caraş-Severin! Una dintre asistentele aflate în ambulanţa implicată duminică seară într-un grav accident rutier pe DN 6 a intrat în moarte cerebrală!

Starea de sănătate a acesteia a început să se deterioreze încă de aseară. Din cauza unor complicaţii femeia în vârstă de 53 de ani a suferit o hemoragie cerebrală masivă şi acum este intubată fiind în stare gravă, ne-a declarat în exclusivitate managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Caraş-Severin, Daniela Popescu.

Vă reamintim că în urma cercetărilor efectuate de poliţie, ambulanţa se deplasa pe partea ei de mers, regulamentar şi avea semnalele acustice şi luminoase pornite.

În plus managerul Daniela Popescu face un apel către conducătorii auto să fie mai disciplinaţi în trafic şi să acorde prioritate ambulanţei.

Mesajul nostru pentru şoferi ar fi ca atunci când văd ambulanţa cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, să-i facă loc şi să încetinească. Atenţie! Ambulanţa nu merge la plimbare, echipajul se îndreaptă către o solicitare care de cele mai multe ori este la limita dintre viaţă şi moarte iar şoferii trebuie să fie mai disciplinaţi în trafic”.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs acest  nefericit eveniment.

Daiana Roşca

Cele mai citite

Related Articles