Reţinut pentru trafic de droguri

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. din Caraş-Severin, au prins în data de 13.07.2017, în flagrant, un bărbat de 31 de ani, în timp ce ridica un colet în care era  cantitatea de 500 de grame de cannabis.  Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. din Caraş-Severin au desfășurat activități în cadrul unui dosar penal ce avea ca obiect introducerea și distribuirea în țară de droguri de risc.

Două persoane erau bănuite că în cursul anului 2017 au achiziționat droguri de risc (cannabis) din Spania, introducându-le în țară și distribuindu-le pe raza județului Caraș-Severin.

Astfel, ieri, 12 iulie, polițiștii au prins în flagrant un bărbat de 31 de ani, în timp ce prelua un colet trimis din Spania, în care era ascunsă cantitatea de 500 de grame de cannabis.

Întreaga cantitate de droguri a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Cele mai citite

Related Articles