Laura Codruţa Koveşi a declarat că nu există nici un conflict în DNA

Procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a declarat că activitatea instituţiei pe care o conduce se desfăşoară normal şi că nu există niciun conflict în DNA.

Declaraţia a fost făcută la intrarea în sediul CSM, unde se ia în discuţie revocarea din funcţie a procurorilor Doru Ţuluş şi Mihaela Moraru Iorga, la solicitarea ei.

Nu este vorba de niciun conflict. Este o cerere prin care am cerut un aviz consultativ în vedere revocării a doi procurori care lucrează în DNA. Conform procedurii nu poţi să detaliezi motivele, nu pot să explic acum acest lucru tocmai intrăm în procedură în cadrul CSM, ce am de spus voi spune în cadrul secţiei. Nu este vorba de nicio tensiune, activitatea se desfăşoară normal, sunt peste 160 de procurori în DNA. Aici vorbim de revocarea şi de propunerea de revocare a doi procurori din DNA“, a declarat procurorul-;ef al DNA.

Laura Codruţa Kovesi a mai spus că nu îşi da demisia, pentru că nu are motive. Declaraţiile au loc în contextul în care ministrul justiţiei a cerut Inspecţiei Judiciare cercetarea managementului DNA şi a Parchetului General. RRA

Cele mai citite

Related Articles