[FOTO] Teo Milea:„Să fie bucurie”…şi bucurie a fost în ultima seară a manifestărilor dedicate Zilelor Reşiţei

176

Ultima seară a manifestărilor dedicate Zilelor Reşiţei a debutat cu un o uvertură a timişorenilor de la Percutissimo, conduşi de Doru Roman. Menirea lor a fost aceea de a bucura melomanii reşiţeni prin frenezia cu care au cântat.

 „Vă mulţumesc pentru că sunteţi prietenii mei şi m-aţi adus acasă”!

Centrul Civic a fost aproape neîncăpător atunci când fiul adoptiv al Reşiţei, Teo Milea,  a urcat pe scenă spunând: „Vă mulţumesc pentru că sunteţi prietenii mei şi m-aţi adus acasă”!

Emoţionat şi emoţionant momentul a continuat cu muzică pentru pian, compusă de artist. Pentru a ne convinge că este fericit să cânte din nou la Reşiţa, Teo Milea a cântat alături de Ionuţ Cădariu, flautistul filarmonicii din Arad, o excepţională compoziţie intitulată „Azi, mâine” …dulci nuanţe europene ce au clipocit peste apele oceanului oglindindu-şi emoţia în seninul cerului, unul pentru toţi ca şi muzica, pentru că muzica nu are graniţe, ea este pururi azi, mâine oriunde altundeva…

Teo nu s-a oprit aici şi a invitat în scenă alături de el toboşarul Adrian Şchiopu şi au interpretat compoziţia „Să fie bucurie” …şi bucurie a fost.

Seara s-a încheiat cu un recital al corului Ion Românu, filarmonica din Timişoara, condus de Iosif Todea.

Dacă ar fi să rememorăm evenimentele din acest an dedicate Zilelor Reşiţei, cu siguranţă că fiecare reşiţean s-a regăsit într-unul din genurile muzicale, sau în emoţia premierii elevilor, dascălilor şi sportivilor ce au obţinut rezultate deosebite.

 

Cu siguranţă bucuria nedisimulată a primarului Ioan Popa care, a mulţumit reşiţenilor pentru susţinere, lasă loc speranţei că anul viitor va fi şi mai frumos, pentru că trebuie Să Fie BUCURIE!

Echipa Radio România Reșița!