Italia: Român, tată a doi copii, lovit și lăsat să moară în mijlocul străzii

Un român de 48 de ani, rezident în localitatea San Giorgio, a fost victima unui accident mortal, în weekendul trecut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a relatat publicația Gazeta di Mantova.

Tragedia s-a petrecut pe strada Ghisiolo din Mantova acolo unde românul a fost lovit de un autor încă neidentificat în timp ce circula cu scuterul personal. Trupul său fără viață  a fost descoperit atunci când un alt șofer care circula în zonă și care a lovit scuterul care se afla în mijlocul șoselei.

Românul era deja mort în stradă

Cu această ocazie bărbatul a descoperit speriat că la câțiva metri distanță se afla și trupul românului care deja decedase în urma impactului anterior. Chiar dacă șoferul care a descoperit această scenă îngrozitoare a chemat imediat ambulanța medicii au constatat că pentru român nu se mai putea face nimic acesta decedând cel mai probabil din cauza unei răni toracice extrem de grave.

Trupul românului de 48 de ani, care a lăsat în urmă doi copii orfani, a fost depus la Morga spitalului din Mantova acolo unde urmează să i se facă o autopsie completă, care va fi folosită de procurorul care anchetează acest caz pentru a încerca să descopere cine l-a accidentat mortal pe român.

Chiar dacă inițial anchetatorii italieni au avut bănuieli în privința șoferului care a anunțat accidentul și a declarat că a lovit doar scuterul căzut în mijlocul străzii, rănile acestuia au confirmat faptul că acesta fusese accidentat anterior într-un impact frontal și nu din spate.

Partea cea mai urâtă este că dacă șoferul care l-a lovit pe român ar fi avut tăria de caracter să sune la salvare și să anunțe accidentul, acesta ar fi avut o șansă la viață.

Vrei să lucrezi în Olanda vara asta sau chiar mai mult? Locuri de muncă pentru români cu plecări imediate. Salarii între 8,5 și 10,5 euro pe oră.Fără comisioane

 

 

Cele mai citite

Related Articles