[FOTO] În Centrul Civic al Reşiţei a fost atmosferă incendiară, aseară, când a cântat formaţia CARLA‘S DREAMS

302

Mult aşteptata formaţie CARLA‘S DREAMS cântă în aceste momente în Centrul Civic al Reșiței. Chiar dacă plouă, fanii formației sunt prezenți într-un număr foarte mare pentru a se bucura de muzica artiştilor din Republica Moldova.

Echipa jurnaliștilor Radio România Reșița este prezentă alături de cei care se află acum în centrul orașului și va reveni cu amănunte despre spectacol și despre atmosferă. Urmăriți site-ul și pagina de facebook Radio România Reșița.

……………………………

Manifestările cuprinse în Zilele Reşiţei au ajuns în această seară la apogeu.

Parcul Tricolorului, dar şi Centrul Civic al Reşiţei au găzduit numeroase spectacole de folclor, dar şi concerte de muzică uşoară. Vineri a fost zi de încălzire, iar în seara de sâmbătă, ştacheta a fost ridicată de Adda şi de moldovenii de la The Motans. Prestaţiile live au fost impecabile, iar reşiţenii au ştiut să aprecieze acest lucru:

Duminică, pe scena din centrul oraşului, au urcat pentru prima oară cei de la CARLA‘S DREAMS. A fost un show complet:

Astăzi, sărbătoarea se va încheia într-un alt registru. De la ora 19.30, Ansamblul Percutissimo, din Timișoara, va evolua pe scenă, iar seara va continua cu un concert de  pian susținut de muzicianul și compozitorul  Teo Milea, care care va aduce publicului o creație ce combină cu succes specificul a două lumi-clasicul și cel nou, al secolului XXI. Finalul acestui eveniment, ce a durat 4 zile în Municipiul Reșița, îl va reprezenta concertul coral susținut de corul Ion Românu al Filarmonicii Banatului din Timișoara, sub bagheta dirijorală a lui Iosif Todea.