[FOTO] O întâlnire de suflet, în această seară, de la ora 22:15, cu Adrian Sărmăşan la emisiunea „Boema”

233

Motto: „Voi merge să sap adânc în mine şi să mă strig dincolo de oameni!” Adrian Sărmăşan

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Invitatul nostru din această seară, de la ora 22:15,Adrian Sărmăşan, la emisiunea „Boema”este un vechi prieten al radioului reşiţean cu care ne-am reîntâlnit în orașul Bredicenilor, Lugoj, unde a susținut un concert alături de colegul nostru, Dorian Ianoș.

Adrian Sărmășan este ardelean şi un cantautor care ştie că emoţia îi însoţeşte şi îndrumă paşii. Restul îl face Dumnezeu !

“Radio România Reşiţa este foarte frumos, sunteţi oameni minunaţi care faceţi lucruri frumoase pentru public”

„Muzica şi poezia mi-au format echilibrul despre care vorbesc şi cred că iubesc şi sufăr ca orice om normal, dar care din când în când evadează puţin.Eu vă mulţumesc foarte mult că dumneavoastră deschideţi drumuri chiar şi mie care sunt un artist consacrat. E foarte frumos şi mă bucur enorm că sunt invitat la dumneavoastră în emisiune. Radio România Reşiţa este foarte frumos, am prieteni acolo,  sunteţi oameni minunaţi care faceţi lucruri frumoase pentru public în primul rând aducându-ne pe noi artiştii să ne expunem, să ne valorificăm în faţa publicului”, ne-a mărturisit Adrian Sărmăşan.

Rămâneţi ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România Reşiţa.

Anca Bica Bălălău