A fost stabilit programul Ligii Naționale de handbal feminin, ediția 2017-2018

363
Ardean Elisei Valentina, de la HCM Baia Mare, se lupta pentru balon in timpul meciului cu CSM Bucuresti din cadrul etapei 22 a Ligii Nationala de Handbal, disputat in Bucuresti, vineri, 5 martie 2015. VICTOR CIUPULIGA / MEDIAFAX FOTO

Ediția 2017-2018 a Ligii Naționale de handbal feminin va începe pe 6 septembrie. În prima etapă, campioana CSM București va juca în deplasare cu CSM Unirea Slobozia, conform tragerii la sorți efectuate astăzi de Federația Română de Handbal.

Noul sezon va începe însă cu Supercupa României, programată pe 2 septembrie, între campioana CSM București și SCM Craiova, finalista Cupei României.

În prima etapă este programat un duel direct între echipele promovate din Divizia A, CS Rapid București și CSM Slatina. Un prim derby al campionatului este programat în etapa a 12-a, când CSM București va juca pe terenul vicecampioanei naționale HC Dunărea Brăila.

Sezonul 2017/2018 va menține formatul de disputare din sezonul anterior, cu meciuri tur-retur, fără play-off și play-out.

Iată programul primei etape:

CSU Danubius Galați — HC Dunărea Braila

CSM Unirea Slobozia — CSM București

CSM Roman — HC Zalău

CS Măgura Cisnădie — Universitatea Cluj-Napoca

CS Rapid USL Metrou București — CSM Slatina

ASC Corona 2010 Brașov — HCM Rm. Vâlcea

SCM Craiova — CSM Bistrița