Nu executați la întâmplare lucrări de desființare de construcții!

În urma unei sesizări telefonice la Dispeceratul Poliției Locale Reșița, polițiștii locali din cadrul Biroului Inspecție și Control, s-au deplasat la data de 12.06.2017 pe strada Paul Iorgovici din Reșița, unde au constatat că la imobilul al cărui proprietar este numitul C. Petrică Laurențiu cu domiciliul în Reșița, au fost executate lucrări de desființare de construcții, fără a deține Autorizație de desființare conform prevederilor Legii nr.50/1991- privind autorizarea executării lucrărilor de construcție.

În urma verificărilor ulterioare, polițiștii locali au constatat faptul că imobilul situat pe strada Paul Iorgovici se află în Zona de Protecție a Monumentelor Istorice potrivit Planului Urbanistic General al municipiului Reșița aprobat prin H.C.L. nr.92/2011.

           În acest sens, având în vedere că numitul C. Petrică Laurențiu a executat lucrări de desființare a unor construcții fără a deține Autorizație de desființare, la un imobil aflat în Zona de Protecție a Monumentelor Istorice, s-a formulat plângere penală în vederea efectuării de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 24 lit “a” din Legea nr. 50/1991- privind autorizarea executării lucrărilor de construcție.

Cele mai citite

Related Articles