[FOTO] Servicii medicale de urgenţă în staţiunile montane de la poale de Semenic: Mii de turişti în siguranţă din această vară

Servicii medicale de urgenţă în staţiunile montane din Caraş-Severin.

O substaţie a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, complet dotată şi utilată, funcționează de la sfârşitul sîptămânii trecute în localitatea Gărâna. Primarul comunei Brebu Nou, Ioan Buda, a declarat pentru Radio Reşiţa că, prezenţa unui echipaj de intervenţii şi a unei autosanitare în zonă sunt temporare şi momentan doar la sfârşit de de săptămână, adică de vineri de la ora 19.00 şi până duminică la aceeaşi oră. În caz de urgenţă, echipajul poate deservi şi celelalte zone turistice: Crivaia, Văliug, Semenic şi Slatina Timiş, a subliniat medicul Daniela Popescu – directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin.

Vă reamintim că, localitățile montane de la poale de Semenic nu au mai beneficiat de servicii medicale locale de peste 25 de ani, iar atât oamenii locului, cât şi turiştii sunt foarte mulţumiţi de iniţiativa primăriei Brebu Nou de a readuce aproape de ei, după ani de zile, serviciile medicale. (Hardy Cvoica)

De același autor

Related Articles