Horoscop 4 iunie

166

Aspectele planetare de azi aduc optimism si sansa, mai ales in chestiunile sentimentale. Este o zi buna pentru calatorii si studii aprofundate. In general, este o zi sub semnul optimismului, dar depinde si de configuratia planetelor din astrograma natala a fiecaruia.

HOROSCOP 4 IUNIE 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai mare grija cum te comporti cu o persoana care nu se afla deloc in apele sale. E cam trisţ pesimisţ raniţ si daca mai vii si tu odata in plus cu vesti proaste sau critici la adresa sa, il vei impinge pe buza prapastiei care-l trimite spre depresie. Poarta-te cu manusi, pune-te un pic in pielea sa si gandeste-te cum te-ai simti tu sa te bata toti la cap numai cu probleme cand le ai si tu pe ale tale cat casa! Ziua e riscanta pentru cei panditi de angoase si temeri, pentru ca totul poate deveni parea mai apasator si mai urat.

HOROSCOP 4 IUNIE 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu prea te poti baza pe prieteni astazi. Daca ceri ajutorul sau sfatul de la cei pe care ii considerai prieteni de nadejde, azi vei descoperi ca se face cam gol in jurul tau. Nici macar cel mai apropiat amic nu raspunde prezent solicitarilor tale, ceea ce te pune serios pe ganduri cu privire la adevarata sa prietenie fata de tine. Nu este exclus ca o vorba necontrolata sau un gest mult prea libertin sa strice o relatie ce parea sa evolueze bine, ca atare ai grija incotro duci discutiile ce pot deveni periculoase pentru prieteniile proaspat incepute.

HOROSCOP 4 IUNIE 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Daca ai norocul sa vezi azi un petic de cer senin, esti fericit. Tu esti meteodependenţ astazi, deci starea ta de bine depinde enorm de vremea frumoasa. Daca nu ai parte de un pic de soare, esti si tu innourat toata ziua, in schimb daca soarele straluceste pe cerul tau, ochii iti sclipesc si chipul ti se lumineaza ca prin farmec. Parca ti-ai incarca bateriile direct de la soare, de aceea e bine sa te comporti ca floarea soarelui azi: unde vezi o raza, te intorci dupa ea, deci in nici un caz nu trage draperiile sa te ascunzi in umbra. Ai nevoie de atingerea calda a soarelui pentru a rade cu toata inima!

HOROSCOP 4 IUNIE 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Sfaturile cele mai bune nu vin de la altii, mai invatati, pentru ca si tu stii foarte bine ce ai de facut. Ai suficienta experienta de viata, ai trecut prin destule ca sa gasesti in interiorul tau cheia problemei de astazi. Poate nici nu e prima oara cand te confrunti cu ea, ca atare fa putina liniste in mintea si sufletul tau, pentru ca ele iti soptesc incotro e mai bine sa mergi. Intuitia e cel mai bun prieten, iar de data aceasta iti ofera solutii palpabile, nu doar simple avertismente. Inchei ziua cu problema rezolvata doar pentru ca ai ascultat intocmai ce te ghideaza vocea ta interioara.

HOROSCOP 4 IUNIE 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Ai o suma de bani la dispozitie, dar nu o poti canaliza intr-o singura directie ca sa scapi de o plata mai consistenta, ci trebuie s-o dramuiesti in asa fel incat sa acoperi mai multe puncte de pe pista de datorii a acestei perioade. Daca e vorba de sosirea unor bani care ti se cuvin, si acestia vin cu taraita, nu toti deodata ca sa poti simti ceva de pe urma lor. Venind putin cate putin, practic se si duc imediat. Ideal ar fi daca gasesti o noua sursa de venit pentru ca se poate intampla chiar azi o asemenea minune!

HOROSCOP 4 IUNIE 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nu sta acasa intr-o astfel de zi, pentru ca cele mai bune lucruri se vor petrece in afara propriului camin. Ia legatura cu cat mai multe persoane, pe orice mijloace accesibile tie, pentru ca vestile vor veni in cantitati uriase, si dintre ele vei afla si informatii de-a dreptul folositoare pentru planurile tale in desfasurare! Mai mulţ azi poti cunoaste un om care va juca un rol cheie in multe dintre evenimentele importante din perioada urmatoare, deci iesi in lume, discuta, da telefoane, relationeaza, pentru ca suna bine!

HOROSCOP 4 IUNIE 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Nu poti multumi pe toata lumea, nici macar atunci cand urmezi cele mai corecte cai si nu te abati de la reguli. Cineva tot iti va gasi nod in papura, chiar si la cele mai juste decizii sau la cele mai inteligente alegeri, dar nu pleca urechea la astfel de comentarii. Unii nu au ce face decat sa critice ceea ce fac ceilalti ca atare, daca tu consideri ca faci ceea ce trebuie, mergi pe calea ta. Nu-ti schimba modul de a fi sau de a actiona doar pentru ca altul iti spune ca se poate si altfel. Daca tu ai aleş fii ferm pe pozitie!

HOROSCOP 4 IUNIE 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Felul mai sever in care vorbesti celor din jur ii poate intimida pe cei mai sensibili sau pe cei care nu se ridica la nivelul tau intelectual. Te simti bine in aceasta postura, dar nu prea ai satisfactii daca o faci pe desteptul in fata celor mediocri. Daca vrei sa-ti masori istetimea cu adevaraţ fa-o cu cei de acelasi rang, ca sa-ti dai seama cate stii. Ceilalti oricum nu stiu mai nimic din ceea ce povestesti tu si oricum vei straluci, chiar si prin lucruri marunte.

HOROSCOP 4 IUNIE 2017 Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ai exact starea de bine pe care o asteptai, care te ajuta sa privesti lucrurile obiectiv si sa le asezi pe toate la locul potrivit. Este o zi a echilibrarilor, a impacarilor, a solutionarii oricaror situatii stresante sau cu mai multe directii de interpretare, tocmai pentru ca esti detasat de orice si analizezi orice situatie rational pe toate partile. Poate chiar e vremea unei decizii majore care are rolul de a clarifica o stare de lucruri incerta din viata ta, dar nu te grabi sa spui ultimul cuvant decat dupa ce esti sigur ca ai privit situatia din orice unghi posibil.

HOROSCOP 4 IUNIE 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ai mare grija in cine te increzi azi, pentru ca exista riscul sa pici in capcana unui mare mincinos care stie sa te convinga cu siretlicuri infantile. Acesta apeleaza la umor pentru a-ti castiga simpatia, dar ceea ce face in culise te poate lasa cu gura cascata. Nu crede tot ce spune, nu lua de bune promisiunile sale si nici informatiile pe care le emite, ci ramai in permanenta alert si prudenţ fara a-l lasa sa-ti distraga atentia cu cine stie ce pacaleli aparent inofensive. Ceea ce urmareste el pe la spate nu e deloc in beneficiul tau, ci doar al lui!

HOROSCOP 4 IUNIE 2017 Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Ceva nu iese asa cum ai speraţ dar nu te lasa coplesit de impasul de momenţ caci totul are rezolvare daca nu te pierzi cu firea si nu aluneci spre depresie. Poate te trezesti cu vreo problema de sanatate peste noapte care iti strica toate planurile si in loc sa iesi si sa te simti bine, esti consemnat la domiciliu printre medicamente. Poti da piept si cu surprize neplacute, cum ar fi o pana de cauciuc in mijlocul unei calatorii, un musafir nepoftit exact cand doreai sa pleci de acasa, tot felul de lucruri pe care, oricum le-ai privi, tot ca pe un mic dezastru le resimti!

HOROSCOP 4 IUNIE 2017 Pesti (19 februarie – 20 martie)

Esti omul de care altii au nevoie pentru a contribui cu ceea ce stie mai bine in rezolvarea unei probleme complicate. Tu detii informatia, solutia sau mijloacele concrete de a face lucrurile sa evolueze intr-o directie buna, pentru ca privesti lucrurile dintr-un unghi mai pragmatic. Nu faci nimic pana nu esti sigur ca ai aflat tot ce trebuia pentru a te apuca de treaba, ca atare consideri ca ai ajuns acel nivel care sa-ti permita sa construiesti totul pe indelete spre succesul final. Esti constient ca nu e usor, dar stii ce trebuie facut etapa cu etapa.