Româncă de 24 de ani și italian de 70 de ani surprinși când făceau nebunii în public

Polițiștii italieni din localitatea Barletta au surprins în data de, joi 1 iunie, un italian de 70 de ani și o româncă de 24 de ani, în timpul unui act sexual în stația de tren din localitate a relatat publicația La Repubblica.

Conform publicației citate mai sus câțiva cetățeni au sesizat poliția deoarece bătrânul în călduri și românca făceau sex oral exact pe peronul gării fără a avea nici un fel de problemă că pot fi văzuți de ceilalți pasageri.

Ajunși la fața locului polițiștii i-au prins în flagrant pe cei doi și iniațial au crezut că românca i-a făcut o bucurie bătrânului deoarece vroia să-i fure cei aproximativ 1500 e euro numerar pe care acesta îi avea la el.

Dar teoria polițiștilor nu a fost confirmată deoarece polițiștii nu au reușit să găsească nici un fel de dovadă în acest sens. Prin urmare cei doi iubăreți au fost lăsați în libertate dar vor fi trimiși în judecată  pentru acte obscene în public.

Amenda prevăzută de codul penal italian pentru astfel de fapt este de la 5000 la 30.000 de euro. În cazul în care aceste fapte au loc în locuri frectventate de minori pedeapsa este de la 4 luni la 4 ani de închisoare.

Vrei să muncești în Olanda în această vară? Locuri de muncă pentru români cu plecări în luna iunie 2017

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles