analiza-carne-porc

În toată perioada sezonului rece, reşiţenii vor putea efectua examenele trichineloscopice pentru carnea de porc şi vânat într-un singur punct din municipiu, acreditat de Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, a declarat directorul adjunct Dorin Imbrea. În comunele şi localităţile din judeţ medicii veterinari concesionari de liberă practică vor desfăşura această activitate la sediile dispensarelor veterinare.

 

Dorin Imbrea.

Potrivit Colegiului Medicilor Veterinari, tariful minim stabilit pentru examinarea unei probe este de 15 lei în cazul porcilor şi de 40 lei în cazul mistreţilor. Singurul punct acreditat de DSVSA Caraş-Severin în Reşiţa se găseşte în Piaţa Sud, a precizat Dorin Imbrea:

 

Orarul de lucru este de luni până vineri în intervalul orar 8-16, iar sâmbătă şi duminică, în caz de nevoie se asigură regim de permanenţă.