Copiii s-au bucurat de mişcare la Crosul ”1 IUNIE” Lupac 2017

298

UPDATE:

Crosul “1 iunie” desfăşurat astăzi la Lupac a fost un succes. Peste 150 de copii s-au aliniat la start. Au fost participanţi din mai multe localităţi ale judeţului: Reşiţa, Lupac, Clocotici, Rafnic, Vodnic şi Goruia.

Copiii s-au bucurat că au luat startul într-o astfel de competiţie şi au fost răsplătiţi cu diferite premii: cupe, medalii, tricouri şi jucării oferite de Radio Reşiţa, în cadrul Campaniei ”Jucăria ta găsește o casă nouă!Învață să dăruiești!”

La majoritatea categoriilor s-au impus copiii din localitatea gazdă a întrecerilor. De asemenea pe podium au fost şi cei din Goruia.

Au fost alături de organizatori: Primăria Lupac, Şcoala Gimnazială Lupac, CS Universitatea Reşiţa,  Alina Mareş, care oferit mingi şcolilor participante.

“Mă bucur că acest cros a avut loc şi a fost o reuşită. Am identificat printre aceştia şi copii talentaţi, a spus Doru Ursu, principalul organizator.

——————————————————–

Crosul 1 iunie va avea loc miercuri, 31 mai în localitatea Lupac.

La startul competiției și-au anunțat participarea peste 100 de copii, dar pot concura toți copiii dornici de mișcare.

Principalul organizator este prof. de sport Doru Ursu, fost campion balcanic la marș:

Încercăm să identificăm noi talente, dar ideea principală este să facem mișcare, astfel încât copiii să se simtă bine

”Sunt 8 categorii de vârstă, de la clasa pregătitoarea până la cei din clasa a 8-a. Se concurează de la 150 de m până la 1 km, în funcție de vârstă. Sunt copii de la Lupac, Clocotici, Rafnic, Vodnic și Goruia, unde activez eu ca și profesor de sport în acest an școlar. Premiile sunt consistente, locurile I,II și III vor primi cupe, medalii și tricouri. De asemenea diferite jucării, oferite de Studioul Radio Reșița adunate în cadrul Campaniei derulate de Radio Reșița și Crucea Roșie Caraș-Severin ”Jucăria ta găsește o casă nouă!Învață să dăruiești!”. Mulțumesc Primăriei Lupac pentru premii și tot sprijinul acordat, lui Octavian Măzăran pentru tricourile de campioni și le mulțumesc celor de la Radio Reșița pentru jucăriile oferite.

Prin organizarea acestui cros încercăm să identificăm noi talente, dar ideea principală este să facem mișcare, astfel încât copiii să se simtă bine.”

Primul start este programat de la ora 9.00.

Cristina Corocan