adriana trandafir 1

2 ore și mai bine de râs au primit reșițenii în această seară din partea Primăriei municipiului care a dorit astfel să le arate și ce s-a făcut la Cinematograful Dacia – prin sponsorizarea Societății CEZ România.
2 ore și mai bine vulcanica Adriana Trandafir, secondată cu brio de Andreas Petrescu-cel care a scris textul comediei Mă mut la mama și de Gabriel Fătu,a râs, a plâns și a trecut printr-o mulțime de stări date atât de statutul de mamă cât și de cel de femeie care are dreptul la fericire.
Sala a fost plină- pentru că reșițenii nu au uitat-o niciodată pe Zăpăcita de la ora 4, așa cum nici Adriana nu a uitat niciodată publicul care i-a fost alături la debut dar și de fiecare dată în care revine în orașul de pe Bârzava. La finalul spectacolului, în ropote de aplauze, ea a mulțumit din suflet celor ce îi sunt mereu alături: spectatorilor .
A fost un cadou deosebit, în deschiderea acestei luni a cadourilor, făcut de Primăria municipiului, de la care toată lumea așteaptă și alte evenimente .

adriana trandafir 1 (1)

adriana trandafir 1 (2)

Anca Bălălău
Radio Reşiţa mi-a dat şansa să spun povestea mai departe ascultătorilor care cred în nemurirea artelor, cel mai minunat adăpost pentru cei care și-au ascuns, fără să știe nimeni, copilăria în buzunar și care au pornit să-și continue jocul până la sfârșitul lor. Sunt fericită fiindcă fac parte cu sufletul şi pregătirea mea profesională (absolvent licență și master- Jurnalism cultural al U.N.A.T.C. "I.L.Caragiale" București) dintr-o echipă minunată.