Sute de amenzi împărţite în trafic, în zilele de weekend

151

Aproape 300 de amenzi au fost date în trafic de poliţiştii rutieri din Caraş-Severin. Aceştia au acţionat, la sfârşitul săptămânii trecute, pe principalele drumuri din judeţ pentru a reduce riscurile de accidente, spune purtătorul de cuvânt al IPJ, Cecilia Dăneţ. Majoritatea sancţiunilor au fost aplicate şoferilor vitezomani:

„Poliţiştii au întocmit 5 dosare penale şi au aplicat 298 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 203 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum. Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 12 permise de conducere pentru depășirea limitelor legale de viteză şi conducerea sub influenţa alcoolului”.

Şi în această săptămână vor continua acţiunile de prevenire şi combate a principalelor cauze generatoare de accidente, cu atât mai mult cu cât se apropie o minivacanţă de 5 zile.

„Se urmăreşte reducerea riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi combaterea conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare”, a mai spus Cecilia Dăneţ.

(Sebastian Dragomir)