O cursă Tarom care venea de la Frankfurt şi trebuia să ajungă la Bucureşti a aterizat de urgenţă pe Aeroportul din Timişoara

223

O cursă Tarom care venea de la Frankfurt şi trebuia să ajungă la Bucureşti a aterizat, aseară,  pe Aeroportul din Timişoara.

Piloţii unei aeronave Boeing 737 a companiei Tarom care zbura de la Frankfurt la Bucureşti au solicitat vineri seara, în jurul orei 21.00, să aterizeze pe Aeroportul din Timişoara, după ce un senzor de la bordul aparatului de zbor s-a aprins, scrie hotnews.ro.

Avionul a aterizat la Timişoara, iar cei 82 de pasageri aflaţi la bord au fost siguranţă, susţin reprezentanţi ai Aeroportului din Timişoara.

Piloţii au cerut aterizarea la Timişoara pentru că au vrut să se asigure că pasagerii sunt în siguranţă, aceştia precizând că nu este vorba despre o aterizare de urgenţă.

După a fost verificată, aeronava şi-a continuat drumul spre Capitală.

UPDATE

Potrivit unei informări postate ulterior pe site-ul companiei Tarom, cursa TAROM ROT 306 Frankfurt- Bucureşti din 26 mai 2017, care a decolat de pe Aeroportul din Frankfurt la ora 19:29, având la bord 82 de pasageri, a aterizat pe Aeroportul din Timisoara din cauza unei semnalări a unui sensor de la bordul aeronavei B 737-700, care a antrenat executarea procedurii de aterizare pe primul aeroport.

Aeronava a aterizat în condiţii normale şi în siguranţă la Timişoara la ora 21:20.