Poli a pierdut la Chiajna și se află pe loc de baraj pentru evitarea retrogradării

126

Concordia – ACS Poli Timișoara 3-1. Ilfovenii au făcut rocada mică cu bănățenii și au scăpat de locul de baraj

Concordia Chiajna a câștigat derby-ul pentru evitarea locului de baraj din play-out și a urcat, momentan, peste Timișoara în clasament. Echipa lui Dan Alexa a deschis scorul după 24 de minute, prin Pena. Bănățenii au răspuns prin Șeroni, dar Bălgrădean a respins de sub transversală. În startul reprizei secunde, jucătorii Concordiei au cerut penalty. Adrian Cojocaru a considerat însă că Soljic l-a faultat pe Serediuc în afara careului, scrie digisport.to

Poli a reușit să egaleze prin Sebastian Mailat, care intrase pe teren de patru minute. Echilibrul a ținut nouă minute. Albu a finalizat centrarea lui Deaconu. Pe final, Feussi a trimis oi el mingea în poarta pentru 3-1.

Timisoara a ajuns pe loc de baraj pentru a nu retrograda

”A fost un meci de 6 puncte, un meci foarte important, un meci capital asa cum a spus și Ionuț Popa, cred că am meritat pe deplin victoria. Am fost echipa mult mai periculoasă”, a spus Dan Alexa, antrenorul ilfovenilor.

”Am făcut niște greșeli impardonabile, niște greșeli copilărești și pe fondul acestor greșeli am luat două goluri, pentru că cel de-al treilea nu mai conta”, a spus și Ionuț Popa.

Concordia are acum un punct peste Timișoara, care a căzut pe locul de baraj pentru evitarea retrogradării.

sursa foto:libertatea.ro