[FOTO] Centrul civic din Reşiţa intră din nou în reparaţii

367

Centrul civic din Reşiţa va intra într-un proces de reabilitare. Angajaţii Primăriei analizează posibilitatea de înlocuire a unor dale degradate şi chiar amenajarea unui zone de acces pentru autoutilitare. Şeful Direcţiei de întreţinere, Ovidiu Almăjan, spune că aceste reparaţii erau necesare pentru că multe dintre aceste dale sunt sparte.

„Există riscul să ne împiedică şi facem acum, primele operaţiuni de sondare pentru a afla ce se află sub aceste dale, ce structură are terenul respectiv pentru a ne pregăti să facem câteva reparaţii. Va fi şi o zonă de trafic auto. Încă suntem în faza de studiu pentru a putea face un plan de acţiune”.

Reparaţiile vor cuprinde şi zona din perimetrul fântânii cinetice, a mai spus Almăjan.

„Şi acolo se vor face reparaţii pentru că toată zona respectivă este afectată de apa care a curs pe acolo. Reperaţiile nu vor avea legătură cu programul de funcţionare a fântânii”.

Centrul Civic al Reşiţei a fost inaugurat oficial la 1 decembrie 2007. Primăria a plătit aproape un milion de euro pentru placarea platoului din faţa clădirilor Administraţiei Publice Locale din Reşiţa şi Caraş-Severin cu dale de granit, aduse din China. La ora actuală, cu greu mai poţi găsi un metru pătrat de piaţă în care dalele să nu fie crăpate sau mişcate din locul lor.

(Sebastian Dragomir)