O femeie de etnie romă arestată cu acuzația că a vrut să răpească o fetiță în Italia

Încă un episod care face trimitere la România a fost prezentat ieri pe larg de presa din Italia. Este vorba de o femeie cu cetățenie română de etnie romă care a fost arestată sub acuzația că a încercat să răpească o fetiță de 11 ani, în parcarea unui supermarket, a relatat astăzi publicația Salerno Notizie.

Femeia pe nume Cristina Șerban, a negat acuzațiile care i se aduc și a susținut în fața judecătorilor italieni că nu a văzut niciodată fetița de 11 ani, dar nu a avut succes în tentativa sa de a scăpa de acuzații. Judecătorii au decis plasarea sa în arest.

Cum a încercat femeia să o răpească pe fetița de 11 ani

Încercarea de răpire, despre care publicația italiană susține că a șocat orășelul Mariconda, a avut loc sâmbăta trecută, atunci când copila de 11 ani, care se îndrepta spre un supermarket local, a fost abordată de Cristina Șerban care a întrebat-o dacă nu vrea să fie fiica ei. Mai mult femeia a încercat să o oprească cu forța pe fetiță și a apucat-o de jachetă. Copila s-a smuls din mâinile agresoarei și a reușit să fugă și să se ascundă în niște tufișuri. Ulterior, după ce a observat că femeia de etnie romă plecase, s-a dus acasă unde le-a povestit părinților clipele de groază prin care trecuse.

Mama fetiței a sunat imediat la poliție care a identificat-o și reținut-o pe Cristina Șerban în apropierea supermarketului. Acum aceasta va aștepta în închisoare continuarea anchetei deoarece judecătorii au considerat că există indicii temeinice cum că a încercat să o răpească pe fetița de 11 ani.

Cele mai citite

Related Articles