CFR Călători suplimentează trenurile pentru 1 Mai

82

CFR Călători pune în circulaţie trenuri suplimentare în perioada 28 aprilie – 1 mai, mai multe oraşe din ţară fiind conectate cu litoralul prin trenuri directe.

Conform comunicatului de presă al companiei, în perioada 28 aprilie – 1 mai, vor fi puse în circulaţie trenuri suplimentare, iar faţă de graficul de circulaţie obişnuit capacitatea de transport va creşte cu peste 8.000 de locuri. Capitala şi oraşele din ţară (Baia Mare, Beclean pe Someş, Braşov, Arad, Petroşani, Târgu Jiu, Craiova, Iaşi, Vaslui, Suceava Nord, Timişoara Nord, Drobeta Turnu Severin etc.) vor fi conectate cu litoralul prin trenuri directe, până la/de la Mangalia.

În acest an, tinerii şi nu numai, vor putea ajunge pe litoral dis-de dimineaţă, cu Trenul Tineretului (IR 1987/IR 1986). IR 1987 va pleca din Bucureşti Nord la ora 2:55 şi va sosi în Constanţa la ora 6:05, iar în Mangalia la ora 7:53, cu opriri în staţiunile de pe parcurs, se aratâ în comunicat.

Studenţii beneficiază de gratuitate, iar elevii de reduceri de 50%. Un bilet la clasa a 2-a pentru un elev este de 29,80 lei.

Pentru evitarea aglomerației de la casele de bilete şi de la agenţiile de voiaj din această perioadă, CFR Călători recomandă achiziţionarea din timp a biletelor de tren. Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro.

Valentina Adam