Ilie Năstase recunoaște : „Da! I-am zis că e o … Trimiteţi-mă la puşcărie“.

La mai bine 48 de ore după incidentele de la Mamaia, în care a fost implicat, Ilie Năstase, căpitanul nejucător al României a făcut primele declarații despre ceea ce s-a întâmplat, a relatat astăzi ziarul Adevărul.

Ilie Năstase a comentat  pentru „Daily Mail“ incidentele , după ce în presa din România a dat doar câteva  scurte declarații.   „Am încercat doar să apăr interesele fetei mele (Sorana Cârstea).

Jucătoarea din Anglia (Johanna Konta) a părăsit terenul, fără a cere permisiunea şi, recunosc, atunci i-am zis că e o curvă. Ea tot încerca să reducă publicul la tăcere. Dar nu eram la opera, ci la un meci“, şi-a început „Nasty“ discursul.

Ilie Năstase a mai precizat: „Eu n-am nevoie de acest rahat! Am 70 de ani şi nici măcar nu sunt plătit pentru funcţia de căpitan nejucător. Nu dau doi bani, dacă mă vor amenda (n.r. – I don’t give a shit) sau dacă nu voi mai fi lăsat să stau în scaunul căpitanului nejucător. Să vă aduceţi aminte că eu am fost numărul 1 în lume. Dacă îl dai afară pe unul care a fost numărul 1 în lume, nu e bine pentru tenis“.

Ce s-a întâmplat la Constanța, în timpul partidei România-Marea Britanie

Vă reamintim că după intervenția lui Ilie Năstase de sâmbătă arbitrul a oprit meciul, iar Năstase a sărit ca ars: „Aici nu e operă“. Fostul lider mondial a continuat să se certe cu arbitrul, cu observatorul meciului, dar și cu componenții echipei adverse.  După acest incident Năstase a fost suspendat de Federația Internațională de tenis, dar în ciuda acestui fapt echipa României a învins echipa Marii Britanii cu scorul general de 3-1, în confruntarea care a avut loc la Constanța.

Punctul decisiv a fost adus de Irina Begu, care a câștigat cu 6-4, 7-5, în fața lui Heather Watson, după ce tot duminică Simona Halep a depășit-o pe Johanna Konta, scor 6-1, 6-3. Sâmbătă, Halep a trecut de Watson, scor 6-4, 6-1, iar Konta a învins-o pe Sorana Cîrstea, scor 6-2, 6-3.

Căpitanul nejucător al echipei României a fost Sorana Cârstea, după suspendarea lui Ilie Năstase, care a jignit arbitrii, jucătoarele și staff-ul tehnic al oaspeților.

De același autor

Related Articles