Cărăşenii au tăiat aproape 2.000 de miei de Paşte: Cei mai mulţi în Reşiţa

Carnea de miel a fost nelipsită de pe mesele cărăşenilor, de sărbătorile pascale.

Aproape 2.000 de capete de miel au fost sacrificate în cele 6 centre autorizate sanitar-veterinar, deschise temporar în Caraş-Severin până sâmbătă, 15 aprilie.

În acest an în Caraş-Severin au fost sacrificaţi aproximativ 2.000 de miei. Au fost tăiaţi în: Caransebeș – 436 de capete, în Piaţa Agroalimentară Reșița Nord – 275 de capete, în Piaţa Reșița Sud – 508 capete, Piața Agroalimentară Oravița – 388 capete, Piața Agroalimentară Bocșa – 109 capete, Moldova Nouă – 230 de capete şi într-un abator privat autorizat sanitar veterinar – 50 de capete”, a declarat pentru Radio Reşiţa, directorul executiv al DSVSA Caraş-Severin, Dorin Imbrea.

Numărul mieilor sacrificaţi în acest an pe raza judeţului s-a dublat comparativ cu anul trecut, au subliniat reprezentanţii DSVSA Caraş-Severin.

(Hardy Cvoica)

Cele mai citite

Related Articles