Horoscop 17 aprilie 2017

Previziunile astrale pentru 17 aprilie:

Luna aprilie a anului 2017 nu este una obișnuită, 4 planete se află în mișcare retrogradă. Venus, Saturn, Mercur și Pluto în mișcarea lor retrogradă afectează 4 zodii.

Horoscop 17 aprilie 2017 Berbec

Nu esti singur in lupta cu problemele de zi cu zi, fii convins de asta, ci esti ascultat si ajutat, chiar daca ajutorul nu vine in cel mai concret mod. Vei trece cu bine de acest moment pentru ca vei primi, pe cai subtile, indrumarile cele mai potrivite, resursele adecvate, auspiciile optime ca totul sa se rezolve cu bine. Desi esti tentat sa numesti situatia in care te afli acum ca fiind un ghinion sau o mare incercare, dupa ce va trece, privind inapoi, iti vei da seama ca nu era deloc asa de grav pe cat ti se parea, ca in spatele aparentelor negre se afla si ceva bun, ce nu vedeai daca totul mergea bine. Nu-i chiar asa rau cum crezi!

Horoscop 17 aprilie 2017 Taur

Nu pretinde lucruri imposibile de la partenerul tau, ci priveste-l cu realism. Renunta la sperante absurde, la vise desarte, la iluzii de perfectiune, pentru ca stii si tu ca nu sunt posibile. Mai bine te implici in relatie cu ceea ce esti, acceptandu-l pe cel din fata ta asa cum este, cunoscandu-va foarte bine unul pe altul, cu defecte si calitati, deopotriva. Daca traiesti intr-un basm frumos, cu printi si printese, intr-o zi te vei trezi din vis si iti vei da seama in ce turn de fildes ai stat captiv. Priveste iubirea cu ochii larg deschisi, privindu-va unul pe altul intr-o oglinda foarte clara si sincera.

Horoscop 17 aprilie 2017 Gemeni

Iubirea e tot ce ai mai scump in acest moment si i te dedici trup si suflet. Iubesti cu toata fiinta ta, indiferent ce sau cine ar fi obiectul afectiunii tale maxime. Ca e o persoana pe care o iubesti cu pasiune, ca e o activitate care face bine inimii tale, ca e o floare sau un animal care cere ingrijirea ta, e o placere pentru tine sa fii alaturi de destinatia iubirii tale si sa i-o oferi in cantitati uriase. Nici macar nu conteaza ce primesti si tu inapoi, pentru tine acum conteaza doar sa daruiesti, pentru ca ai mari resurse pentru a face pe altcineva fericit. Si tu esti fericit pentru zambetul pe care il nasti pe chipul celuilalt, pentru rezultatele devotamentului tau, pentru bucuria pe care o vezi la cel care-ti primeste darul.

Horoscop 17 aprilie 2017 Rac

Se vede ca ti-ai cam pierdut interesul pentru un plan la care ai muncit mult. Te copleseste o stare de comoditate, care nu te reprezinta de obicei, dar pesemne ca ai nevoie de odihna. Ia-ti o zi de totala relaxare, de lene eliberatoare de stres, pentru ca ai tras destul inainte. Cel mai bine ar fi sa refuzi orice invitatie care ar putea cere de la tine chiar si cel mai mic efort, pentru ca nu prea ai energie in tine. Daca nu apare nimic nou in program, permite-ti mai mult somn, cateva ore de lectura sau de visare, dar nu te rasfata totusi cu prea multe bunatati culinare, pentru ca te paste un kilogram in plus peste noapte.

Horoscop 17 aprilie 2017 Leu

Nu judeca pripit situatia prin care treci, pentru ca mai sunt inca unele etape de parcurs pana ajungi la un nivel mai limpede, pe care sa-l poti intelege corect. Mai asteapta, lucrurile sunt inca intr-o continua schimbare, nu se poate spune ca a atins nivelul maxim de la care poti extrage o concluzie. Mai ai rabdare, nu te avanta in analize retroactive si nici in planuri de viitor, cat timp mai e inca loc de multe modificari ale traseului. Mergi mai departe, sa vezi incotro duce acest drum, dar nu te grabi sa exprimi o parere. Nu ar fi decat o concluzie intermediara!

Horoscop 17 aprilie 2017 Fecioara

Ai curaj sa spui sincer ceea ce vrea inima ta! Incepe sa scrii chiar si o banala scrisoare in care sa-ti asterni singur dorintele, visele, asteptarile, dar scrie-le cu ton optimist, ca si cum ele ar fi deja indeplinite. Ai sa vezi ce efecte miraculoase are acest dialog cu sufletul tau, pentru ca asa vei descoperi doua lucruri. Unu: ca ai putea avea talent la scris si ar merita valorificat mai departe si doi: ca visele tale au pornit deja pe calea lor spre materializare. Nu aveai curaj sa le exprimi iar gestul de a le scrie traseaza deja schita viitorului edificiul in care vei aseza, rand pe rand, toate dorintele implinite. Deci hai, ia o foaie de hartie si scrie!

Horoscop 17 aprilie 2017 Balanta

Motivele de nemultumire cu care te confrunti azi nu merita atata atentie cat le acorzi tu. Esti doar influentat de anturaj, unde se vorbeste numai de lipsuri, necazuri, probleme, aspecte de zi cu zi de care oricum nu poti scapa, dar pe care le faci sa para mai mari decat sunt. In jurul tau sunt zeci de alte motive, poate banale, care ar merita scoase in evidenta, care arata ca, in ciuda atator nemultumiri, exista si atatea alte motive de satisfactie. Poti gasi bucurie chiar si in cel mai banal gest de la cineva pe strada, de la cea mai neinsemnata veste, deci nu-i lasa pe ceilalti sa te impovareze cu marile griji ale omenirii! Mai bine iesi cat mai repede din acele medii in care planeaza tristetea.

Horoscop 17 aprilie 2017 Scorpion

Ai grija cu cine iti petreci ziua, pentru ca tu esti intr-o pasa excelenta iar compania nepotrivita ti-ar putea taia si tie tot cheful de a face ceva interesant. Nu sta acasa, nu sta singur, dar nici nu atrage alaturi de tine oameni care au ceva pe suflet, pentru ca stii cat de impresionabil esti si vei lasa orice activitate care ti s-ar potrivi mai bine doar pentru a-i tine companie la greu. Unii te vor acapara cu problemele lor personale, cu care chiar nu ai nicio legatura, dar parca nu poti ramane indiferent la lacrimile lor si incerci sa le fii alaturi cu ce poti. Prezenta ta le face bine!

Horoscop 17 aprilie 2017 Sagetator

Daca ai alaturi de tine oameni veseli si optimisti, te vor molipsi si pe tine de buna dispozitie. E o zi perfecta pentru a te dedica unor activitati amuzante, de divertisment, fara a-ti aminti de nimic din problemele tale actuale. Razi, zambeste, danseaza, distreaza-te, mergi la film sau la o bere, pentru ca aceasta e atmosfera care se potriveste perfect configuratiei astrale de azi! Chiar daca nu ai un numar prea mare de prieteni pe care sa-i atragi alaturi, te poti distra de minune chiar si de unul singur, facand ceva ce iti face doar tie placere.

Horoscop 17 aprilie 2017 Capricorn

Suspiciunile care iti dau tarcoale pot avea si o latura constructiva, pentru ca te obliga sa cauti mai adanc semnificatia anumitor lucruri. Daca te opresti doar la ceea ce se vede la suprafata, ai putea extrage o concluzie eronata sau cel putin incompleta. Asculta de vocea interioara care te ghideaza spre ceea se ascunde in spatele acestor aparente. Probabil cineva te-a influentat in acest sens si acum, tinand cont de dubiile pe care ti le-a insuflat, vrei sa descoperi si cele mai mici amanunte. Verifica din mai multe surse ceea ce afli, nu te multumi cu o singura opinie, mai ales daca intuitia iti ridica mari semne de intrebare cu privire la veridicitatea celor aflate. Adevarul e ceva mai ascuns.

Horoscop 17 aprilie 2017 Varsator

Esti vedeta acestei zile, pentru ca se vorbeste despre tine in diverse medii, spre tine se indreapta acum cele mai interesante vesti si tot tu esti erou principal in tot felul de actiuni din preajma ta. Joci un rol in treburile multor persoane, te implici cu inima deschisa si cu energie maxima, pentru ca doresti sa fii de ajutor. Nimic nu e mai placut pentru tine decat sa vezi atata lume ca apeleaza la tine, te cauta, iti cere parerea si sprijinul, fiind un semn ca esti apreciat iar valoarea ta este recunoscuta. Lasa modestia la o parte si foloseste-te de atuurile tale, pentru ca sigur detii ceva numai al tau care te scoate foarte bine in evidenta si de care au altii nevoie.

Horoscop 17 aprilie 2017 Pesti

Nu te privi cu ostilitate pe tine insuti, ca si cum nu ti-ar conveni nimic la propria persoana. Incearca sa te observi din punctul de vedere al celor care tin la tine neconditionat. Nu vezi cu cata iubire te privesc? Nu vezi cu cata caldura iti vorbesc? Dar numai tu esti cel care te vezi pe tine insuti ca pe cel mai mare inamic si discuti doar despre defectele tale, despre limitele tale, despre esecurile tale anterioare. Abandoneaza aceasta atitudine autocritica si negativista cu privire la valoarea ta si lasa-i pe cei dragi sa te invaluie cu iubirea si caldura lor, poate asa te vor molipsi si pe tine!

De același autor

Related Articles