Percheziții domiciliare în Vestul țării!

  Polițiștii Secției 11 Rurale Sânnicolau Mare au efectuat 3 percheziții domiciliare, pe raza localității Valcani, la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi. În urma perchezițiilor, au fost ridicate bunuri în valoare de peste 5000 de lei. Două persoane au fost reținute.

Polițiștii au efectuat ieri, 3 percheziții, pe raza localității Valcani, la locuințele a doi tineri, de 23 și 24 de ani, bănuiți de comiterea mai multor furturi.
Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie 2016 – martie 2017, cei în cauză ar fi pătruns, prin efracție, într-o locuință și două societăți comerciale, situate pe raza localităților Valcani, Teremia Mare și Dudeștii Vechi, iar din interior ar fi sustras obiecte de uz casnic și electronice, în valoare de peste 20.000 de lei.

     În urma perchezițiilor, de la locuințele celor doi, polițiștii au ridicat o combină muzicală,  o masină de spălat, un aspirator,  3 camere de supraveghere,  3 dvd playere,  subansamble de utilaje,  un telefon mobil și un ceas de mână, bunuri susceptibile a proveni din furturi.

Față de cei în cauză s-a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând să fie prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a tinerilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare.

Cele mai citite

Related Articles