Dreptate pentru Claudia, românca strangulată și îngropată în pădure de un inginer elvețian

S-a dat verdictul final în ceea ce îl privește pe inginerul elvețian care și-a ucis soția româncă și a îngropat-o într-o pădure. Conform portalului Blick, citat de Ziarul Românesc, bărbatul a fost condamnat la 17 ani de închisoare.

Toată grozăvia s-a petrecut în anul 2012 atunci când Thierry Gesseney, un inginer de 46 de ani, a strangulat-o pe soția sa româncă, Claudia Gesseney, apoi a îngropat-o într-o pădure.

De la dragoste și un copil la crimă în doar câteva luni

După ce s-au cunoscut în anul 2011 pe internet, cei doi s-au căsătorit în luna martie a anului 2012 și doar la câteva luni distanță românca a născut un băiețel. Din păcate între cei doi au apărut numeroase certuri, totul culminând cu uciderea româncei de către propriul soț.

La aproape o lună și jumătate de la comiterea oribilei crime inginerul s-a prezentat la poliție și a mărturisit fapta și locul unde a îngropat-o pe românca de 36 de ani. Din reconstituire a reieșit că bărbatul care lucra ca și director executiv la o firmă din Lausanne, a cinat la niște cunoștințe în noapte crimei și a decis să doarmă acolo.

A plecat pe ascuns spre casă, în toiul nopții și și-a omorât soția prin strangulare, a îngropat-o în pădure și apoi s-a întors în locul unde se presupune că ar fi petrecut întreaga noapte. Toată noaptea copilul de numai câteva luni al cuplului a rămas nesupravegheat până la sosirea acasă de a doua zi a bărbatului care s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Thierry Gesseney a fost condamnat inițial la 14 ani de închisoare de prima instanță care l-a judecat și apoi Curtea Federală Elvețiană a decis, săptămâna trecută, mărire pedepsei la 17 ani deoarece premeditarea a fost evidentă.

De același autor

Related Articles