consiliul judetean

O nouă rectificare pozitivă a bugetului propriu  a avut loc astăzi în şedinţa extraordinară a Consiliului judeţean Caraş-Severin. Din cele peste 27 de miliarde primite, 20 au fost repartizate pentru 4 Centre sociale din Reşiţa, Sacu şi Caransebeş, iar 7 miliarde de lei au fost alocaţi pentru asistenţii persoanelor minore cu handicap din judeţ.

Tot în şedinţa de astăzi s-au repartizat 400 de milioane de lei pentru construcţia clădirii ce va găzdui computerul – tomograf la Spitalul judeţean de Urgenţă din Reşiţa şi a fost dat acordul de principiu pentru transmiterea unor terenuri şi clădiri aflate în domeniul public al judeţului , în domeniul public al statului şi administrarea Ministerului Afacerilor de Interne, în vederea construirii pe fostul aeroport din Caransebeş a staţiei SMURD ce va deservi întregul judeţ.

Anca Bălălău
Radio Reşiţa mi-a dat şansa să spun povestea mai departe ascultătorilor care cred în nemurirea artelor, cel mai minunat adăpost pentru cei care și-au ascuns, fără să știe nimeni, copilăria în buzunar și care au pornit să-și continue jocul până la sfârșitul lor. Sunt fericită fiindcă fac parte cu sufletul şi pregătirea mea profesională (absolvent licență și master- Jurnalism cultural al U.N.A.T.C. "I.L.Caragiale" București) dintr-o echipă minunată.