Incendiu la un laborator de preparare a cărnii din Vulcan

Un apel la 112 a anuțat noaptea trecută un incendiu la acoperișul unui laborator de preparare a cărnii situat in municipiul Vulcan.

Imediat s-au deplasat la locul indicat două echipaje cu autospeciale cu capacitate mărită de la Detașamentul Petroșani și Garda de intervenție Lupeni. Pompierii ajunși primii au constatat că incendiul era generalizat la acoperișul laboratorului cu o suprafață de câteva sute de metri pătrați și au chemat întăriri.
Alte 4 echipe de pompieri ale Detașamentului Petroșani au ajuns rapid la locul propagării incendiului și s-au alăturat colegilor care luptau cu flăcările.
Incendiul a distrus acoperișul laboratorului cu o suprafață de 500 mp, precum și instalația de afumare a cărnii și a afectat mai multe magazii și anexe.
Intervenția, de lungă durată, a fost îngreunată de anunțarea întârziataă incendiului și de cantitatea mare de materiale combustibile aflate în clădire.
Cei 27 de pompieri implicați în operațiunea de stingere au făcut eforturi pentru izolarea incendiului reușind protejarea celor 2 clădiri aflate în apropiere, precum și a unor utilaje.
Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită și nici nu a suferit intoxicații cu fum.
La finalul intervenției, pompierii au concluzionat că, cel mai probabil, incendiul a fost generat de un scurtcircuit electric.

ISU Hunedoara

De același autor

Related Articles