Horoscop 1 aprilie 2017

Previziunile astrale pentru 1 aprilie 2017:

Vibratia zilei este 4 si o sa ne preocupe bunastarea familiei, confortul alor nostri.

Berbec

Ai o suma ceva mai mare la dispozitie si te gandesti daca e momentul bun pentru o investitie majora. Daca tu consideri ca toate platile curente sunt la zi si nu ai nici un dezechilibru in bugeţ da, momentul e ideal sa investesti suma mai mare de bani intr-o directie atat de importanta. Dar inainte de a semna vreun contract sau de a bate palma pentru o afacere, vorbeste si cu partenerul tau de viata sau cu un expert financiar, pentru ca sfaturile care vin de la altii privesc lucrurile dintr-o alta perspectiva decat tine.

Taur

Te gandesti serios la o schimbare de directie in cariera, pentru ca pretentiile tale au crescut si experienta ta s-a extins si ea in ultima vreme, pe parcursul ultimilor ani de studiu. Trebuie sa arati lumii cine esti, ce poti, cat de bine te-ai pregatit in perioada de acumulare de informatii si sa gasesti noua forma de a-ti implini rolul pe pamant prin munca de zi cu zi. Daca apare azi informatia de care aveai nevoie pentru aceasta schimbare de directie, pune-o imediat in practica si porneste spre noul sens care va avea efecte dintre cele mai bune in plan profesional, pe termen lung.

Gemeni

Nu te grabi sa pornesti intr-o directie noua fara o analiza obiectiva a resurselor de care dispui. Este momentul cel mai bun sa stai si sa chibzuiesti profund asupra sensului de merş pentru ca rezultatele de pe parcurs depind enorm de felul in care iei startul. Daca ai la purtator elan, energie pozitiva, entuziasm si incredere in scopul pe care vrei sa-l atingi, ritmul de evolutie va fi unul bun, de aceea trebuie sa incepi doar in momentul in care simti ca toate sunt la cote maxime.

Rac

Nu esti cea mai placuta companie astazi. Ai dori ca ceilalti sa te rasfete in gesturi de prietenie si in cuvinte de incurajare, pentru ca treci printr-un moment ceva mai dificil. Sufletul tau pare impovarat de temeri si griji, dar norocul tau de azi este exact sansa de a iesi din mediul incarcat negativ. Ca atare pleaca oriunde vezi cu ochii: o calatorie, o plimbare, o iesire in locuri care te pot rupe de problemele tale e de preferaţ pentru ca asa poti uita, pentru cateva ore, de framantarile tale. Nu inseamna ca se rezolva, dar te mai poti relaxa si tu un pic!

Leu

Arunca o privire inapoi, la un succes deosebit de demult pe care te poti baza si astazi. A fost o reusita cu efecte pe termen lung din care iti extragi energia si acum, semn ca intotdeauna e bine sa duci in spate un bagaj ca acesta, la care sa apelezi la nevoie. Ca e un arsenal de cunostinte pe care le scoti de la naftalina exact cand ai nevoie sau doar experienta bogata acumulata in timp indelungaţ se vede ca esti un om serios care a tot invatat pana a atins un nivel solid pentru ani de zile de acum inainte. Esti o enciclopedie de solutii si idei practice.

Fecioara

Decizia pe care o iei azi poate soca pe multa lume tocmai pentru ca schimba complet lucrurile. Nu esti atat de ferm de obicei, iti plac schimbarile radicale, dar azi esti pregatit de o mare rasturnare de situatie, esti convins ca e obligatorie de aceea esti gata sa darami toţ ca s-o iei mai apoi in cu totul alt sens. Chiar daca schimbarea te sperie, spui gata, stop, pana aici, ca de maine sa refaci totul din temelie. Multi se intreaba de unde ai, brusc, atata curaj, dar cand esti strans cu usa descoperi in tine calitati pe care nici tu nu stiai ca le ai.

Balanta

Azi te cuprinde un spirit umanitar iesit din comun, incat esti gata sa-ti pui in joc toata energia doar pentru a te dedica nevoilor celor aflati in impas. Te apleci asupra celor saraci, ai grija de cei bolnavi, dai o mana de ajutor celor neajutorati, pentru ca acesta e modul tau de a participa la bunastarea lumii din care faci parte. Ai si o satisfactie profunda cand primesti macar un multumesc sau un zambet plin de speranta de la omul care, aflat in impaş s-a bucurat de ajutorul tau. Nu astepti recompense, ci te multumesti cu clipa lui de bucurie. Meriti felicitari!

Scorpion

Adu-ti aminte de copilasul din tine care, candva, mai spunea si cate o minciunica pentru a iesi basma curata dintr-o incurcatura. Asa faci si azi, pentru ca poti sa mai apelezi si la un mic neadevar, din cand in cand, dar nu uita: mic sa fie! Nu te lasa pacalit de neatentia unora pentru a turna cine stie ce gogosi care ar putea fi crezute, dar daca le spui intr-o forma amuzanta, inocenta, nu vor lasa urme. Si tu dai dovada de o vaga naivitate azi, incat unii, mai smecheri din fire, te-ar putea aburi usor, dar daca iei totul in gluma, efectele vor fi minime. Daca pici la mijloc in minciuna altora, fa tot posibilul sa-ti demonstrezi nevinovatia!

Sagetator

Trateaza cu un dram de amuzament situatia cu care dai piept azi, nu te crampona si nici nu lua prea in serios. Mai degraba cu o atitudine usor naiva, de copil nevinovaţ poti depasi mai bine acest momenţ pentru ca daca privesti totul cu gravitate, cu ochi de om responsabil care vrea solutii perfecte, mai degraba generezi o dezamagire. Glumeste un pic, ia peste picior, fa haz de necaz, joaca-te cu vorbele, pentru ca nu merita atata incrancenare. Vei vedea ca totul revine mult mai usor la normal daca nu cauti prea multe justificari, scuze sau solutii ca la carte. Lasa lucrurile in voia lor si zambeste, convins ca totul se rezolva de la sine!

Capricorn

Nu te supara pe persoana iubita pentru ca nu raspunde atat de prompt la solicitarile tale. Trece printr-un moment mai dificil care ingreuiaza comunicarea dintre voi. Fii tu cel rabdator si intelegator si accepta-i clipa de indiferenta, caci azi se aseaza mai mult pe el pe primul plan, si nu pe voi ca pereche. Ajuta-l cum stii mai bine, pentru ca, in astfel de momente mai dificile, demonstrati amandoi cat de uniti sunteti si cat de implicati in relatie. Daca ai incepe sa-i reprosezi si tu vrute si nevrute, fii sigur ca nu i-ai arata ca il intelegi, ci ai turna sare pe rana. Mai bine taci si incerci sa-i intelegi starea nu tocmai vesela prin care trece.

Varsator

Succesul spre care tintesti depinde enorm de atitudinea pozitiva cu care iei startul acum. Fii sigur de reusita ta, nu te indoi nicio clipa ca nu te-ai indrepta spre o victorie, si apuca-te serios de munca! Nu ajungi usor la roadele visate, dar ele se prefigureaza undeva la orizont. Numai cu un tonus ridicaţ cu un zambet pe buze, spunand prezent la orice provocare poti sa-ti implinesti visul. Primesti, cumva, o garantie ca vei ajunge acolo foarte curand.

Pesti

Nu poti sa nu te gandesti azi la etapa urmatoare a unui proiect caruia ii acorzi o insemnatate speciala. Poate se apropie un mare examen, o confruntare profesionala deosebita, o schimbare de directie in cariera, si folosesti aceasta zi pentru a chibzui asupra sensului pe care trebuie sa mergi de acum inainte. Primesti suficiente idei diferite de ale tale care pot forma o imagine de ansamblu foarte buna. Iti va fi de folos in trasarea unei strategii excelente pentru etapa urmatoare. Tine deci cont si de parerile altora, deoarece ele vor completa perfect propria ta viziune.

De același autor

Related Articles