Dragan Petricevic revine la BC Timişoara

Dragan PetricevicEchipa de baschet masculin BC Timişoara va fi condusă de pe banca tehnică de Dragan Petricevic, începând cu 1 decembrie, a anunţat joi, 28 noiembrie, site-ul grupării bănăţene. Antrenorul care s-a mai aflat la cârma formaţiei timişorene şi-a reziliat contractul cu echipa georgiană MIA Academy Tbilisi şi va semna o înţelegere valabilă pentru un an şi jumătate, până la finalul sezonului 2014/2015. Petricevic a mai ocupat postul de antrenor principal al Timişoarei în perioada 2006-2011, când a cucerit Cupa României şi a calificat echipa în finala campionatului naţional, ediţia 2008-2009. Sub comanda antrenorului bosniac, Elba a mai jucat finale în Cupa României (în anii 2007 şi 2008) şi în Liga Europei Centrale (în 2009).

Dragan Petricevic va sosi la Timişoara duminică, iar luni va conduce primul antrenament din noul său mandat. Meciul cu CSU Sibiu va fi pregătit şi condus de secundul Nenad Mandic şi de antrenorul echipei de tineret Cristian Bota.

Obiectivul echipei BC Timişoara pentru acest sezon rămâne calificarea în playoff şi promovarea jucătorilor tineri, se mai arată în comunicatul postat pe site-ul grupării.

Cele mai citite

Related Articles