[AUDIO] Metalul Reşiţa şi ASA Tg. Mureş au remizat, 0-0, în Valea Domanului

Metalul Resita - ASA Targu MuresMetalul Reşiţa a încheiat la egalitate, 0-0, meciul cu ASA Tg. Mureş, miercuri, 27 noiembrie, pe Stadionul din Valea Domanului. Partida a fost restanţă din etapa a 12-a a Ligii a 2-a de fotbal seria a 2-a. În urma acestui rezultat, cele două formaţii îşi păstrează locurile în clasament. Metalul Reşiţa rămâne pe locul 4 cu 20 de puncte, iar ASA Tg. Mureş este pe 6 cu 19 puncte. Echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău, este singura care până în prezent a obţinut puncte cu toate celelalte cinci aflate în acest moment în prima jumătate.
Metalul a jucat miercuri fără 10 titulari de bază. Danci, Mureşan şi Robert Cristian au fost suspendaţi pentru cartonaşe roşii; Staicu şi Oară, pentru cumul de cartonaşe galbene; Istvan Szabo, Andrei Neagoe, Ionuţ Popescu, Florin Plecanciuc şi golgheterul Marius Staicu, accidentaţi. Mai mult, antrenorul echipei, Marian Pană, suspendat în meciul de la Satu Mare, a stat în tribuna stadionului din Valea Domanului.

După meci, antrenorul Marian Pană a declarat:

Metalul Reşiţa: Pascal – Tomozei, Potopea, Cr. Apostol, Vătăjelu (cpt.) – Oct. Vasile, Breşneni, Vaştag, Liuba – M. Enciu, Făgărăşanu
Rezerve: Zăvoi – Cl. Ştefan, Văcărescu, C. Lungu, Banac, Marcu, A. Curelea
Antrenor: Marian Pană

ASA Tg. Mureş: Botoşer – Gugu, Vârtic, Heil, Szilagyi (cpt.) – Bumba, Onicaş, Bold – Danquah – A. Creţu, Buhăescu
Rezerve: Caparco – Petriş, Buhuşi, A. Roman, Salem, R. Miclea, R. Patriche
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cele mai citite

Related Articles