Și minciuna-i vorbă. Se anunță proteste din cauza unui drum din Caraş-Severin dat uitării de autorităţi

Un drum uitat de ani de zile de autorităţi face acum obiectul unui protest de amploare al şoferilor care se va desfăşura în acest sfârşit de săptămână în Caraş-Severin.

17 kilometri de şosea pe DJ 571 până la Sasca Montană şi de acolo spre Moldova Nouă sunt o adevărată aventură pentru cei care locuiesc în zonă şi sunt nevoiţi zilnic să traverseze acest drum. Pe unele porţiuni asfaltul este aproape inexistent, iar şoferii care se aventurează trebuie să fie extrem de îndemânatici într-ale condusului pentru a ocoli gropile apărute pe drum, a precizat pentru Radio Reşiţa Pavel Corcan unul dintre localnici:

“De la intersecţia de la Ciuchici cu DN57, până sus la Cărbunari, inclusiv Moldova Nouă este impracticabil. Numai gropi pe o porţiune de câte jumătate de parcelă. Am tot aşteptat, am tot făcut tot felul de demersuri şi am propus în Consiliul Local să facem noi ceva dacă vocea primarilor de la Ciuchici, Sasca şi Cărbunari nu este auzită”.

Şoferii aşteaptă de ani buni reabilitarea drumului, a mai subliniat Pavel Corcan, iar indolenţa autorităţilor faţă de contribuabili îi scoate pe aceştia în stradă:

“Am stabilit că toţi care avem maşini de pe raza comunelor implicate să mergem cu atovehiculele sub forma unui miting de protest cu luminile aprinse, steguleţele tricolore şi pancarde cu inscripţia: “Ajutaţi-ne, reparaţi-ne drumul”, pe traseul cuprins până la DN57″.  

Amintim că, reprezentanţii Consiliului Judeţean Caraș-Severin declarau în urmă cu trei ani că vor depune un proiect de modernizare a drumului judeţean 571, iar lucrările vor începe un an mai târziu, investiţia fiind evaluată atunci la aproximativ 7 milioane de euro, însă cum şi minciuna-i vorbă, a rămas totul la nivel de promisiune a autorităţilor abilitate ca multe alte drumuri judeţene din Caraş-Severin. (Hardy Cvoica)

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles