[AUDIO] Şapte drumuri judeţene din Caraş-Severin, închise în sezonul rece

drum_inchisConsiliul Judeţean Caraş-Severin a decis, încă din această vară, închiderea parţială, în sezonul rece, a şapte sectoare de drumuri judeţene. Este vorba de DJ 571, intersecţie cu DJ 571A – Cărbunari,  DJ 571 C Petrilova-Naidăş, DJ 582 Brebu Nou – Slatina Timiş,  DJ 582 C, Reşiţa (DJ 582) – Anina (DN 58), DJ 587 Ohabiţa – Delineşti, DJ 608 B Ohaba Mâtnic – Zorlencior, DJ 608 A,  Borlova – Staţiunea Muntele Mic.

Acestea sunt parţial închise, iar măsura este luată pentru siguraţa conducătorilor auto, deoarece acele sectoare de drum judeţean sunt greu practicabile şi vara, a precizat directorul adjunct al Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat a judeţului, Marius Andriţoi.

În ceea ce priveşte Drumul judeţean 608A, Borlova – Staţiunea Muntele Mic, Marius Andriţoi a precizat că se doreşte stabilirea unor parteneriate cu firme de deszăpezire pentru ca circulaţia să nu mai fie restricţionată. Termenul de restricţionare este din 15 noiembrie până în 31 martie.

Directorul adjunct al Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat a judeţului, Marius Andriţoi:

1 COMENTARIU

  1. Daca au terminat drumul Slatina-Timis – Brebu si il tin inchis iarna nu prea se justifica investitia in acest drum. Speram sa-l tina deschis si iarna pentru a atrage si a face mai accesibile partiile Semenic/Valiug si Garana dinspre culoarul Herculane-Caransebes. Probabil ca adevaratul motiv pentru care l-au facut a fost accesul mai facil la padurile din zona pentru ca altfel ar trebui tinut si iarna deschis,

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles