Update ora 9.00

Traficul rutier a fost reluat și se circulă normal pe DN 6, pe ruta ocolitoare a municipiului Caransebeș. Tânărul de 16 ani, rănit grav în accidentul din această dimineață, se zbate între viaţă şi moarte. El se află încă sub investigaţia medicilor de la Spitalul municipal. Vă reamintim, 3 tineri, toţi din Caransebeş, au murit în urma accidentului. Vinovat este un tânăr de 25 de ani, care circula cu viteză, spun poliţiştii.
„Pe fondul vitezei excesive la pătrunderea în sensul giratoriu de la intersecția D.N.6 cu D.J.608 A Muntele Mic, acesta a pierdut controlul autoturismului, a lovit taluzul pavat al sensului giratoriu și s-a răsturnat, fiind proiectat în zidul din beton din marginea șanțului de scurgere a apei pluviale unde a lovit un stâlp al rețelei de iluminat din dreapta direcției de mers, ulterior revenind pe partea carosabilă”, se arată în comunicatul IPJ Caraş-Severin.

Este cel mai grav accident produs în acest an pe DN 6. Anul trecut, pe această arteră care străbate judeţul Caraş-Severin, au avut loc 83 de accidente cu victime. 16 persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 67 au fost rănite grav.

………………..

Accident mortal pe DN 6, varianta ocolitoare a Caransebeşului.  Potrivit drdptm.ro, un autoturism care circula în direcţia Jupa – Buchin, din cauza vitezei, a ajuns în şant.  Trei tineri au decedat, iar al patrulea este în stare gravă, deşi iniţial se anunţa că toate persoanele aflate în maşină au murit. Se pare că şoferul a pierdut controlul volanului.

Circulaţia se desfăşoară îngreunat pe jumătate din cale. La faţa locului se află echipaje ale Poliţiei Rutiere, Ambulanţei, ISU şi de la Districtul de Drumuri Naţionale Caransebeş. Se estimează reluarea circulaţiei în condiţii normale în jurul orei 07:00. Vom reveni cu informaţii.