Primii doi jucători de tenis ai lumii, Rafael Nadal şi Novak Djokovic, şi-au dat întâlnire pe legendara arenă La Bombonera, din Buenos Aires

Novak Djokovic, Will Smith si Rafael Nadal, la Buenos AiresRafael Nadal şi Novak Djokovic şi-au încheiat turneul de meciuri demonstrative efectuat în America de Sud, jucând fotbal pe stadionul echipei Boca Juniors din Buenos Aires. După o trecere prin Chile – dar şi prin Peru, pentru Nadal – cei doi rivali au participat la un turneu demonstrativ de tenis în onoarea lui David Nalbandian, care şi-a încheiat cariera. Jucătorul argentinian Juan Monaco a fost şi el prezent, în timp ce actorul american Will Smith a făcut oficiul de maestru de ceremonii. După tenis, cei doi jucători (nr. 1 şi nr. 2 ATP) au pus piciorul pe mingea de fotbal pe stadionul ”Bombonera”, fiind îmbrăcaţi în echipamentul formaţiei Boca Juniors. Spaniolul, care a ezitat multă vreme în tinereţe între fotbal şi tenis, a câştigat un concurs de lovituri de la 11 m şi a câştigat trofeul şi coroana oferite de organizatori.

Însă, fără îndoială, meciul de tenis disputat pe pontonul unui feribot, în faţa gheţarului Perito Moreno, a marcat cel mai mult aventura lor argentiniană.

L’Equipe notează şi foarte buna înţelegere dintre cei doi jucători în tot acest periplu sud-american: au râs, au discutat, au făcut glume – depăşind rivalitatea lor din tenis. Putem spune mai curând o revenire la sentimente mai bune a celor doi, după o pauză de răceală în 2011, anul în care Djokovic a preluat poziţia de lider al tenisului mondial.

De acum, Rafa şi Nole vor putea pleca în vacanţă, departe de terenul de tenis, după acest turneu promoţional. Vacanţă care nu va dura prea mult timp, deoarece ora pregătirii sezonului 2014 va veni rapid. Sursa: Agerpres

De același autor

Related Articles