[FOTO] Încă o zi de proteste la Reşiţa. Sute de oameni cer demisia Guvernului

UPDATE, ora 21.00

În această seară au fost pichetate cele două sedii ale PSD, iar la această oră în faţa Palatului Administrativ protestează aproximativ 200 de persoane care îşi scandează nemulţumirile faţă de Guvernul Grindeanu.

**********************

Protestul din Reşiţa a început la ora 18.00, însă mulţi reşiţeni s-au întâlnit cu o oră înainte în parcarea din zona Lidl-Finanţe de pe Valea Domanului. Aceştia au plecat cu maşinile  în coloană până la Kaufland, după care s-au întors în Centrul Civic pentru a se alătura celorlalţi. S-a claxonat pe tot traseul şi au fost fluturate steaguri tricolore. Mobilizarea s-a făcut pe reţelele de socializare.

Reşiţenii sunt mult mai organizaţi în această seară. În centrul civic a fost instalat un videoproiector pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în piaţa Victoriei din Capitală.

Reamintim că şi ieri seară, câteva sute de oameni s-au adunat în Centrul Civic. Unii au parcurs pe jos drumul din cartierul Lunca Bârzavei, alţii au decis să protesteze şi în faţa sediului PSD. Manifestanţii au scandat diferite lozinci antiguvernamentale şi anti PSD.

Cele mai citite

Related Articles