Previziunile astrale pentru 31 ianuarie:

Cuadratura Lunii cu Saturn predispune la alegeri neinspirate, la schimbari de opinie, certuri si nerabdare. Exista si un risc mai mare de accidente. Ca sa le evitati, pastrati-va calmul!

Varsator Horoscop 31 ianuarie 2017

Nimic nu-ti convine din ceea ce auzi, de parca ti-ai agatat toate sperantele pe o anumita informatie care nu vine in forma mult dorita. E pacat sa pierzi o multime de alte vesti sau solutii bune doar pentru ca nu raspund asteptarilor tale de moment, deci lasa supararea la o parte si incearca sa te multumesti si cu putin, cu ceea ce primesti in schimb. Uneori solutiile cele mai bune pot aparea intr-un ambalaj care nu-ti place, la prima vedere, dar dupa ce vei depasi impresia initiala, ai putea descoperi ca merita de fapt atentie. Asa si azi: accepta ce primesti de la ceilalti, chiar daca spui ca nu e ceea ce ai nevoie.

Horoscop 31 ianuarie 2017 Pesti

Nu esti in apele tale, dar nu pentru ca ai avea tu vreo problema concreta, ci pentru ca esti puternic influentat de necazurile altei persoane. Pui suflet in problemele sale de parca ar fi ale tale, pentru ca trece prin momente dificile si ai vrea sa gasesti o solutie pentru a i le rezolva. Singur va depasi impasul, nu prelua pe umerii tai griji care nu iti apartin. Ajunge doar suportul moral, ca sa stie ca este cineva alaturi, dar nu insista sa duci tu tot greul in locul sau! El nu ar face la fel pentru tine.

Berbec – Horoscop 31 ianuarie 2017

Nu vrei sa te mai implici in activitatea unui prieten care nu stie sa-si arate recunostinta pentru faptul ca cei de langa el ii sunt aproape. Ai facut-o de atatea ori si nu l-ai multumit niciodata si nici macar nu a stiut sa aprecieze ce au facut altii pentru el, ca atare azi nu mai vrei sa participi. De ce sa-ti consumi timpul si energia pentru binele lui? Mai bine iti vezi de ale tale si refuzi cat poti de elegant, cautand scuze. Nu mai pune atata suflet in problemele altora, cand ei nu stiu decat sa profite de bunavointa ta!

Taur Horoscop 31 ianuarie 2017

Nu te crampona de fleacurile care nu-ti convin, pentru ca de acestea nu scapi niciodata. Abordeaza o atitudine vesela, indiferenta la ceea ce altadata te-ar fi suparat. Prefa-te ca nu vezi sau nu auzi nimic din ceea ce te-ar putea deranja, pentru ca aceasta e atitudinea perfecta pentru a face din aceasta zi una excelenta. Daca stai si diseci firul in patru, descoperind ceea ce nu-ti place, vei bate pasul pe loc, fara sa simti ca trece ziua. Or, un zambet pe buze si o gluma te ajuta sa te bucuri de orice.

Gemeni Horoscop 31 ianuarie 2017

Ai alaturi de tine o persoana care te incurajeaza, iti da incredere in tine insuti, te sustine trup si suflet, deci il poti numi cel mai bun prieten! Te ajuta intr-o situatie care lui ii este deja cunoscuta, a trecut si el prin ceva similar, si nu te lasa sa pierzi timp pretios cautand solutii pe care el deja le detine. Ti le impartaseste cu bucurie si cu atat mai mare e satisfactia sa de a-ti fi de ajutor cu cat vede ca tu chiar ii urmezi sfaturile si indrumarile. De aici se poate lega o relatie de succes, din care ai multe de invatat.

Rac Horoscop 31 ianuarie 2017

Felul in care te comporti supara pe cei care te asculta si nu faci altceva decat sa creezi animozitati in jurul tau. Esti stresat, se vede ca ceva nu-ti convine, dar chiar daca ai motive sa o faci pe suparatul, incearca sa nu-ti eliberezi nervii pe cei din jur, pentru ca le strici si lor tot cheful. Esti implicat intr-un fel de razboi cu toata lumea, dar nu esti singurul in aceasta situatie, de parca ai aduna alaturi de tine mai multe persoane cu acelasi of, dorind sa militati impreuna pentru un drept sau pentru un scop. Nu prea sunt sanse sa obtii victoria, ca atare mai redu tonul, cat de cat.

Leu Horoscop 31 ianuarie 2017

Daca si ceilalti ar fi la fel de joviali si de deschisi ca tine, ziua ar fi o mare reusita, dar nu prea ai parte de asemenea interlocutori. Unii sunt invidiosi, se poarta urat, isi urmaresc doar propriile interese si, la oricata amabilitate ai avea, tot vei ajunge la un moment dat intr-un blocaj in care nu vei mai putea sa te porti la fel de frumos. Chiar si oamenii cu care aveai inainte o buna colaborare par acum de pe alta planeta si nu-ti raspund la fel de amabil la dialog, incat mai bine te-ai descurca singur in tot ce ai de facut.

Fecioara Horoscop 31 ianuarie 2017

 Vorbesti despre viitor cu alte persoane care iti seamana si e o incantare sa descoperi ca si ei privesc la fel de optimist si de entuziast directiile spre care vasliti impreuna. Va stimulati unii pe altii, va sustineti reciproc, iar aceasta colaborare se va dovedi a fi esentiala pentru a va atinge scopul pentru care munciti laolalta. Va completati perfect, pentru ca aveti un interes similar si sunteti constienti ca, unindu-va fortele, scopul final este mult mai aproape. Puneti cu totii umarul si mai faceti cativa pasi inainte!
Balanta Horoscop 31 ianuarie 2017

Lasa cuvintele aspre care-ti stau pe varful limbii pentru altadata, pentru ca azi ai avea mai mult succes daca ai apela la tot arsenalul de cuvinte frumoase si aprecieri. Pune-te in pielea celuilalt: la ce ai avea o reactie mai buna? La o nota proasta si o mustrare sau la un stimulent prin care ti se recunoaste valoarea? Sigur, raspunsul e simplu, deci fa si tu la fel cu cei pe care-i intalnesti. Chiar daca o critica ar fi justificata in acest moment, o poti transmite si cu un ton mult mai placut, ambalat intr-o gluma si un zambet. Ce tie nu-ti place altuia nu face!

Scorpion Horoscop 31 ianuarie 2017

Altadata te simteai foarte bine in mediul in care te afli azi, dar acum parca s-a intors totul pe dos. In loc de prietenie, amabilitate si buna intelegere, totul pare blocat intr-un punct mort de unde nimic nu se mai misca. Inainte de a judeca situatia, mai lasa o zi, doua, sa treaca, fara a lua masuri drastice, pentru ca poate fi doar un impas trecator. Daca vei dori sa parasesti acest mediu doar pentru ca acum lucrurile merg prost, peste un timp s-ar putea sa regreti ca ai fost atat de transant si nu ai incercat macar sa intelegi ce a stat la originea tensiunilor.

Sagetator Horoscop 31 ianuarie 2017

Stii cum se spune, Dumnezeu iti da dar nu-ti baga si-n traista. La fel vei simti si azi, cand vor fi intrunite conditiile unei mari reusite in care norocul are o pondere crescuta, dar fara sa faci si tu ceva ca sa duci la capat aceasta sansa, e greu de crezut ca se va solda cu un succes. S-ar putea sa ti se para greu sa te apuci de treaba, sa fie nevoie de un efort mare de vointa – care momentan lipseste din bagajul tu de resurse – deci, daca nu pui serios umarul la treaba, vei rata o ocazie de zile mari. Maine va fi prea tarziu sa mai incerci ceva.

Capricorn Horoscop 31 ianuarie 2017

Se creeaza o atmosfera foarte placuta in grupul din care faci si tu parte, ceea ce va indeamna pe toti la dialog, la o cooperare fructuoasa, la o prietenie din care se pot naste rezultate care sa multumeasca pe toti. Alatura-te colegilor cu interese similare si uniti-va fortele intr-un sens comun, pentru ca ceea ce iese azi din eforturile voastre adunate la un loc e demn de lauda! Unul din secretele reusitei este optimismul, si atat timp cat va tratati unii pe altii ca de la egal la egal, ca buni prieteni, victoria comuna nu e departe.