Adrian Marțian nu mai este finanțatorul “Bătrânei Doamne “

Adrian MartianAdrian Marţian nu mai este finanţator al echipei UTA Arad, rămânând doar un creditor minoritar la acest club, în urma Adunării Generale a Creditorilor, convocată de administratorul judiciar, pentru prezentarea tabelului preliminar al creditorilor clubului.

Mai mult, în Consiliul director al clubului, Adrian Marţian a rămas cu un singur vot. În plus, acesta a rămas fără calitate oficială în clubul aflat în insolvenţă de la începutul lunii septembrie deoarece, conform Registrului Comerţului, acţionarii UTA-ei au rămas Giuseppe Guzzardi (cu 51% din acţiuni) şi Giovanni Catanzariti (cu 49%). Iar cum Marţian a pus tot felul de condiţii pentru ca să finanţeze echipa, ultima fiind aceea ca actul notarial prin care Catanzariti îi cedează creanţa, să fie refăcut şi recunoscut imediat, pentru ca el să devină creditor majoritar şi să aibă putere totală la club, cei apropiaţi clubului s-au supărat şi au făcut cunoscut că acesta nu mai are calitatea să vorbească în numele ‘Bătrânei Doamne’.

Consiliul Director al creditorilor a luat în discuţie şi eventualitate înlocuirii administratorului judiciar şi a celui special, însă până la urmă, atât ‘Dinu, Urse şi Asociaţii’, cât şi Dorin Micşa, au fost confirmaţi în funcţii, cu menţiunea că acesta din urmă va trebui să acţioneze conform deciziilor Consiliului Director al creditorilor şi nu ale lui Adrian Marţian, care l-a numit de altfel la UTA.

Administratorul special Dorin Micşa a respins ideea că ar fi ‘omul lui Marţian’, afirmând că este doar ‘un om de fotbal care-şi doreşte să-şi facă meseria la acest club’.

De menţionat că la finalul Adunării Generale a creditorilor s-a spus că obiectivul echipei pentru ultimele patru etape ar fi obţinerea a 7 puncte din cele 12 posibile, însă Eugen Trică a afirmat că dorinţa sa şi a jucătorilor este să obţină 12 din 12 puncte şi se vor ‘bate’ pentru a realiza acest obiectiv.

De același autor

Related Articles