Edilul Reşiţei i-a băgat în şedinţă pe şefii de servicii şi direcţii din Primărie. Ce măsuri au fost luate

La iniţiativa primarului Ioan Popa a fost întrunit, astăzi, Comandamentul de Urgenţă. Au participat: viceprimarii Adrian Dacica și Paul Vasile, directorul Direcţiei de Întreţinere, Ovidiu Almăjan, şeful Poliţiei Locale, Alexandru Ciati, şeful Serviciului Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă, Mircea Carabet, seful Direcției de Asistență Socială, Cosmin Enuică, și alți responsabili din Aparatul de Specialitate al Primăriei Reșița.

Cu această ocazie a fost abordată problema oamenilor străzii. Aceştia vor fi îndrumaţi de Poliția Locală la centrele de Asistență Socială unde urmează să fie adăpostiți și le va fi oferită o masă caldă.

S-a discutat şi despre deszăpezirea drumurilor, încălzirea în școli sau problema apei curente. Prin urmare s-a dispus verificarea încălzirii în mijloacele de transport local şi a stocurilor de material antiderapant. Se vor controla și conductele cu apă şi se va încearca remedierea problemelor apărărute acolo unde acestea au îngheţat din cauza temperaturilor foarte scăzute.

Primăria anunţă că persoanele cu probleme sau cele care sesizează oameni în dificultate pot apela cu încredere numărul 0255.226515 – Poliţia Locală.

Nu în ultimul rând, asociaţiile de locatari au 48 de ore la dispoziție să curețe trotuarele pe care la au în resposabilitate. După acest termen vor fi aplicate amenzi asociațiilor de locatari care nu se conformează.

Foto: ARHIVA

 

De același autor

Related Articles