padoc Bocsa

O echipă de muncitori de la Primăria oraşului Bocşa lucrează la realizarea unui proiect care-i vizează pe câinii fără stăpân din localitate. Redactorul nostru, Laura Piperiu, a stat de vorbă pe şantier cu primarul Eugen Cismăneanţu pentru a afla care este scopul noii construcţii:

Adăpostul este situat la marginea oraşului Bocşa, înspre Ezeriş, în cartierul Măgura, şi va găzdui până la 50 de câini. Fiecare câine care va fi adus aici va fi controlat de un medic vederinar cu care Primăria va încheia un contract de prestări servicii.

În luna decembrie vor începe în aceeaşi locaţie, lucrări de amenajare a unui adăpost pentru animalele de talie mare, precum cai şi vaci, lăsate nesupravegheate în spaţiul public.

Eugen Cismaneantu la noul adapost pentru caini
Anca Bălălău
Radio Reşiţa mi-a dat şansa să spun povestea mai departe ascultătorilor care cred în nemurirea artelor, cel mai minunat adăpost pentru cei care și-au ascuns, fără să știe nimeni, copilăria în buzunar și care au pornit să-și continue jocul până la sfârșitul lor. Sunt fericită fiindcă fac parte cu sufletul şi pregătirea mea profesională (absolvent licență și master- Jurnalism cultural al U.N.A.T.C. "I.L.Caragiale" București) dintr-o echipă minunată.

1 COMENTARIU

Comments are closed.