poza-patinoarresitaPrimăria Municipiului Reşiţa, în parteneriat cu o societate comercială, va amenaja şi în acest an un patinoar mobil natural, cu o suprafaţă de 375 de mp.

Acesta va fi amplasat în Parcul Tricolorului din municipiu şi va fi deschis din data de 6 decembrie, în funcţie de condiţiile meteorologice.

Grupurile de elevi însoţite de cadre didactice vor avea acces gratuit pe patinoar, de luni până vineri, între orele 12.00 şi 13.30. Hotărârea a fost aprobată de Consiliul Local al Municipiului Reşiţa, în cadrul şedinţei extraordinare de marţi, 19 noiembrie.

Anca Bălălău
Radio Reşiţa mi-a dat şansa să spun povestea mai departe ascultătorilor care cred în nemurirea artelor, cel mai minunat adăpost pentru cei care și-au ascuns, fără să știe nimeni, copilăria în buzunar și care au pornit să-și continue jocul până la sfârșitul lor. Sunt fericită fiindcă fac parte cu sufletul şi pregătirea mea profesională (absolvent licență și master- Jurnalism cultural al U.N.A.T.C. "I.L.Caragiale" București) dintr-o echipă minunată.